Jurnalul Fetei cu Distracţia – 7 martie 2014

Home $ Articole $ Jurnalul Fetei cu Distracţia – 7 martie 2014

by | Mar 8, 2014 | Articole

După o săptămână extrem de încărcată, pentru vineri seara am ales o cină relaxantă în centrul oraşului, binevenită pentru a-mi reîncărca bateriile. Iniţial, plănuisem să merg şi la o piesă de teatru, însă era sold-out deşi nu am fost chiar pe ultima sută de metri la agenţia de bilete… Mă bucură însă extrem de mult interesul clujenilor pentru acest tip de spectacol.

Un alt lucru pe care îl apreciez foarte mult de când m-am mutat în Cluj-Napoca este că pot scăpa uşor de monotonie, existând mereu opţiunea să merg într-un local nou, sau care s-a updatat de la ultima mea vizită. Este cazul Crazy Café, Bistro & Showroom, situat în Piata Stefan cel Mare nr 5, într-o locaţie foarte centrală si totuşi rămânând discret. Am aflat de curând că s-a deschis sub forma de bistro, am citit păreri pozitive şi mi-am propus să-i fac o vizită.

Designul interior a suferit modificări, Crazy Café Bistro & Showroom fiind singura cafenea-showroom din Cluj, având un aspect inedit, păstrându-şi o parte din nonconformismul ce o caracteriza şi până acum. Locaţia s-a “maturizat”, a renunţat la binecunoscutul perete de led-uri, în favoarea unui ecran imens. Mi-a placut intimitatea pe care localul ţi-o oferă, conferită de corpurile de iluminat reglate la intensitatea care trebuie şi de un fel de separeuri, desi e mult spus.
Meniul a suferit şi el modificari, fiind introduse mâncaruri din categoriile: mic dejun, piadina/bruschete, salate, paste, main course & garnituri. De asemenea, remarcabile sunt specificaţiile nostime din descrierea preparatelor principale, în acord cu conceptul inedit al Crazy Café. În timp ce răsfoiam meniul, persoanele de la masa alăturată tocmai primiseră o salată foarte aspectuoasă şi o porţie imensă de costiţe la cuptor.

Sunt o mare fană a pastelor carbonara, şi de vreun an le caut pe cele perfecte. La Crazy Bistro le-am gasit pe cele mai apropiate de perfecţiune de până acum, întrecându-le pe cele de la Arts Caffe (care erau în top 3). Produsele folosite par a fi de o foarte bună calitate, iar pastele sunt de casă, sau cel puţin aşa scrie în meniu. Am fost plăcut impresionată de preţurile foarte accesibile, având în vedere raportul acestora cu calitatea. Singurul minus a fost că nu aveau penne, doar tagliatelle, banuiesc că fiind la început încă nu ştiu să îşi regleze stocurile.

Promovarea localului în forma actuală ar putea fi îmbunătăţită considerabil. Cu greu am găsit o pagina de Facebook oficială din păcate. Crazy Café, Bistro and Showroom se bucură oricum de clientelă, fiind frecventat destul de mult şi în perioada în care nu avea partea de bistro, însă cred că le-ar fi de folos promovarea prin social media. Consider că o să aibă succes noua formulă, vă recomand cu căldură. Cam atât pentru astazi, mulţumesc că mi-aţi citit articolul, ne vedem diseară la Lee Burridge, K!D Chriss @ Club Midi!

Indiferent de ziua mea, produsele Farmec ma ajuta sa arat bine si sa ma simt bine!

Bianca, Fata cu Distractia

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!