Bianca – Fata cu distracţia

Home $ Articole $ Recomandări $ Bianca – Fata cu distracţia

by | Mar 7, 2014 | Recomandări

„Fata cu distractia” este o campanie organizata de ClujLife.com cu sustinerea Farmec.

Asa cum am anuntat la inceputul saptamanii, Bianca este “Fata cu distractia”. Timp de o luna, ea isi va povesti iesirile din weekend, prin articole tip jurnal / blog.
Bianca ne va recomanda in fiecare sambata si duminica care sunt cele mai hip locuri de iesit in oras, cele mai tari party-uri si de unde nu trebuie sa lipsesti in weekend.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Lipsa orelor de somn, dar şi fumul din cluburi, baruri sau restaurante nu ajută tenul să fie într-o formă excepţională. Este normal ca tenul tău să fie lipsit de luminozitate, să ai cearcăne, şi chiar ochii roşii după ce ai petrecut o noapte întreagă într-un astfel de mediu.
Ştiind că mă voi confrunta cu astfel de situaţii, Farmec a venit în ajutorul meu, şi mi-a trimis un coş plin de produse cosmetice, menite să-mi hidrateze tenul şi să-i redea strălucirea, dar şi un set de îngrijire a părului şi unul de îngrijire corporală. Îi mulţumesc pe această cale! Să înceapă weekendul! – Bianca

In mare, planul Fetei cu distractia pentru acest weekend este deja facut. Sugestiile sunt binevenite, pentru completarea lui 🙂
Tu unde crezi ca merita sa iesi in acest weekend, in Cluj? Raspunde printr-un comentariu, mai jos.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!