Jurnalul Fetei cu Distracţia – 8 martie 2014

Home $ Articole $ Recomandări $ Jurnalul Fetei cu Distracţia – 8 martie 2014

by | Mar 9, 2014 | Recomandări

Din multitudinea de evenimente găsite cu aplicaţia Nappoca, am optat pentru Lee Burridge, K!D Chriss @ Club Midi. Mi-ar fi greu să enumăr toate motivele pentru care aş alege Club Midi în faţa altor cluburi din Cluj-Napoca, însă sintetizând, consider că îndeplineşte toate standardele în materie de sunet, visuals, invitaţi, design, accesibilitate, fiind cea mai bună alegere pentru o seară în club în care chiar vrei să te distrezi. Spaţiul este perfect, puţin industrial, minimalist, iar cei care vor să aibă parte de o experienţă aparte, n-ar trebui să rateze Midi.
K!D Chriss, unul dintre rezidenţii clubului Midi, s-a ocupat de warm-up, şi ca de fiecare dată, a antrenat mulţimea de tineri veniţi cu energie şi entuziasm. Setul său de mai bine de 4 ore ne-a făcut să zâmbim constant, uitând de grijile cotidiene. Pe Lee Burridge am avut ocazia să îl ascult prima dată acum doi ani, tot la Midi, iar în 2013 l-am revăzut la Sunwaves şi Mioritmic. Este atât DJ cât şi producător, iar stilul său este inconfundabil, vulcanic şi plin de energie, la fel ca şi personalitatea sa. Odată cu dezvoltarea curentului clubbing în Romania, Lee Burridge a început să se îndrăgostească de scena muzicii electronice autohtonă şi a început să ne viziteze tot mai des. Mereu am apreciat DJ-ii care interacţionează cu publicul, iar Lee este cu siguranţă unul dintre cei mai sociabili artişti pe care i-am întâlnit.

Pentru a ilustra atmosfera de aseară, o să citez răspunsul pe care l-a dat Lee într-un interviu, fiind întrebat cum şi-ar descrie stilul muzical, pentru că este rezumatul perfect: “The records that can’t really be described. Those are the ones that always interest me. Wonky, Wobbly, bassline driven, trippy, melodic, mean, nasty, gentle, deep, spacious, distant and rocking. interesting not obvious. Those are some of the words that I’d use to describe the records in my box”.

La eveniment au fost prezente in jur de 700 de persoane, party-ul fiind promovat destul de intens în social media, la radio, dar şi în spatiul public, prin afişe în spaţiile comerciale sau intens frecventate. Petrecerea a ieşit foarte bine, K!D Chriss împreună cu Lee Burridge reuşind să transforme seara într-una memorabilă.

Vinerea viitoare ne întâlnim la Grua Club, care găzduieste un eveniment ce îi are ca invitaţi pe Dubsons [Bodyparts/ Project London] şi la a patra ediţie a Sound of Beams, unde invitatul special este Negru [DC 10 / Circoloco Ibiza] [Cecille Records]. Pe data viitoare!

Indiferent de ziua mea, produsele Farmec ma ajuta sa arat bine si sa ma simt bine!

BiancaFata cu Distractia

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!