Jurnalul Fetei cu Distracţia – 28 martie 2014

Home $ Articole $ Recomandări $ Jurnalul Fetei cu Distracţia – 28 martie 2014

by | Mar 29, 2014 | Recomandări

Weekendul acesta s-a anunţat a fi unul tare promiţător: un grup de prieteni din copilărie, care locuiesc în prezent în Bucureşti, şi pe care foarte rar reuşesc să îi revăd, au plănuit un city-break în Cluj-Napoca. M-am bucurat tare mult la aflarea veştii, şi m-am gândit să le asigur un weekend la înălţime, şi la propriu, şi la figurat.

Vremea încântătoare m-a determinat să îmi beau latte-ul machiatto în oraş, pe terasa Casei TIFF, unde am planuit în detaliu locurile pe care nu trebuie să le omitem în acest weekend, şi pe care le veţi descoperi pe parcursul articolelor. Curtea Casei TIFF este amenajată ca o terasă, este un loc foarte liniştit, intim, ce păstrează din aerul Clujului medieval. E un loc pe care îl frecventez des cu drag, fiind vis-à-vis de facultate, potrivit şi pentru băutul cafelei de dimineaţă sau din pauza dintre cursuri, şi pentru ieşiri cu prietenii în serile călduroase de vară.
După ce au ajuns şi s-au acomodat prietenii mei, le-am dat întâlnire în Piaţa Unirii, pentru a-i face puţin să simtă pulsul oraşului. Având în vedere că eram peste 10 şi nu am reuşit să fac rezervare, am hotarât să mergem la Livada – Restaurant cu Gradina (Clinicilor #14-16), ştiind de capacitatea mare a localului. Livada e o oază de linişte în centrul Clujului, are o gradină superbă, şi un meniu pe măsură. Ne-am simţit foarte bine în această locație, şi spre bucuria mea, toţi au fost multumiţi de calitatea produselor servite. Designul restaurantului merită apreciat, atenţia acordată detaliilor făcându-se remarcată din prima secundă. Întreg mobilierul mizează pe linii tradiţionale şi moderne în acelasi timp, iar culoarea deschisă a lemnului îţi dă impresia de curăţenie, deschidere şi prospeţime.


După Livada, ne-am mai plimbat prin centrul Clujului, am depănat amintiri, i-am învăţat câteva regionalisme şi am râs copios. Încă de când erau pe drum m-au întrebat nerăbdatori: “Cand mergem la Midi?”, aşa că n-am stat pe gânduri şi i-am pus în temă cu petrecerea ce avea să urmeze: că vom avea parte de energie pozitivă, un duo colorat, şi muzică pe măsură, altfel spus – Masomenos & K!D Chriss. Show-ul a fost exact cum l-au descris cei de la Midi pe pagina lor: “Pe lângă multe iniţiative pline de umor şi culoare, planeta Masomenos va gravita mereu în jurul propriului său Soare: muzica. Pentru că muzica este pasiunea ce i-a unit pe cei doi visători, muzica este pentru ei sursa, motivul şi motorul ce pune în mişcare tot restul peisajului.” Este de prisos să mentionez cât de plăcut impresionaţi au fost prietenii mei de locatie, sound, visualuri, atmosfera şi accesibilitate.


Voi cum v-aţi distrat ieri, ce locuri tari aţi mai descoperit în Cluj? Nu uitaţi, dacă sunteţi în pană de idei, puteţi folosi cu uşurinţă aplicaţia Nappoca, care se dovedeşte a fi foarte utilă. De mare ajutor sunt şi produsele de la Farmec, care îi oferă pielii mele îngrijirea de care are nevoie. Vă pup, ne revedem mâine, pentru ultimul articol din Jurnalul Fetei cu distracţia . Un weekend fabulos!

Pe langa iesirile cu prietenii, in weekend imi dedic mai mult timp ingrijirii tenului cu produse Farmec. Doar asa ma pot pregati pentru urmatoarea saptamana!

BiancaFata cu Distractia

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!