Canaf @ Oldschool

Home $ Articole $ Canaf @ Oldschool

by | May 20, 2014 | Articole

Iubitorii de blues si rock si sustinatorii „fenomenului Canaf”, in special, sunt invitati joi, 22 mai, de la ora 22:00, in OldSchool (Victor Babes, nr. 33) la un concert explosiv!

Cel mai controversat dintre concurentii de la “Vocea Romaniei”, Iulian Canaf are si cei mai inflacarati sustinatori. Canaf s-a facut remarcat pentru capacitatea naturala de a face show si pentru un fel aparte de a simti, transmite si reinterpreta muzica.

Suport artisti: 20 lei

Povestea lui e demna de un scenariu de film. Dupa o activitate muzicala sustinuta timp de ani buni, participarea la concursul tv “Vocea Romaniei” l-a facut cunoscut in plan national. Fara sa se considere un star si chiar fara sa isi doreasca sa fie privit astfel, Iulian Canaf este un om simplu care are ca mare pasiune muzica. Traieste in orasul in care s-a nascut si nu si-a propus sa schimbe Iasiul pe vreun loc mai cosmopolit. Familist convins, Canaf este un tata exemplar si un sot fidel. Stilul lui de viata e linistit, fara nicio legatura cu viata tumultoasa a showbiz-ului.

Singura lui “nebunie” este muzica. Ii place sa fie pe scena, iubeste sa cante. Are o energie debordanta si multa caldura sufleteasca, pe care le transmite cu fiecare concert.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!