AllNighter #6 @ Cinema Florin Piersic

Home $ Cinema $ AllNighter #6 @ Cinema Florin Piersic

by | Jun 16, 2014 | Cinema

AllNighter #6

Intrare: 12/ 15 Lei

StudCard în parteneriat cu cinema ,,Florin Piersic” anunță cea de a șasea ediție „AllNighter”din acest an. Pasionații de filme și studenții care doresc să-ți petreacă o noapte urmărind ultimele filme apărute în cinematograf, consecutiv, doar că la prețuri reduse au motive de bucurie pentru că cea de a șasea ediție AllNighter din acest an va avea loc, de data aceasta, LUNI, 23 IUNIE, începând cu ora 20:00, la cinema ,,Florin Piersic”.

Ediția se anunță a fi una extrem de reușită ținând cont de faptul că cei prezenți vor putea viziona ultimele filme apărute în cinema, dar și pentru că fiind ultima ediția din acest an universitar cei prezenți vor avea parte de unele surprize.

Filmele acestei ediției sunt:

1. ,, X MEN:Days of Future Past” 3D;

2. ,,22 Jump Street”;

3. ,,The Fault in our Stars”.

Și acestă ediție numărul biletelor este unul limitat, de 530, iar cei care doresc să ia parte la maraton trebuie să-și achiziționeze biletele din timp.

Biletele pot fi achiziționate începând de luni,17 IUNIE , de la Casa de Cultură a Studenților ( sediul COS).

Castigatorul a fost anuntat.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/EGS” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!