Iulius Mall Cluj, deschis în a doua zi de Paște – vezi care este programul Cinema City și Auchan

Home $ Știri Cluj $ Iulius Mall Cluj, deschis în a doua zi de Paște – vezi care este programul Cinema City și Auchan

by | Apr 12, 2023 | Știri Cluj

Sărbătorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, astfel că, în perioada următoare, programul Iulius Mall Cluj va fi unul special. Doar duminică, 16 aprilie 2023, în prima zi de Paște, magazinele din mall și Cinema City vor fi închise, însă, de luni, programul revine la normal.

Dacă mai ai de făcut ultimele cumpărături pentru masa de Paște și trebuie să mai iei câteva cadouri, atunci cu siguranță trebuie să știi că Iulius Mall Cluj este deschis vineri, 14 aprilie, conform programului normal: 10.00 – 22.00, iar sâmbătă, de la ora 10.00 până la 18.00. În prima zi de Paște, cu toții suntem alături de cei dragi, iar mall-ul este închis, însă, de luni, programul revine la normal.

Și hypermarket-ul Auchan te așteaptă sâmbătă, de la 07.00 până la ora 18.00. Duminică este închis, însă luni se redeschide, de la ora 10.00, cu programul obișnuit.

Cinefilii vor descoperi noi intrigi cinematografice, la Cinema City Iulius Mall Cluj, sâmbătă, de la ora 10.30 până la 16.00. Duminică este ziua de film acasă, iar cinematograful este închis, dar de luni vă puteți bucura de cele mai noi pelicule, difuzate conform programului obișnuit. Fie că alegi varianta 2D sau vrei să te bucuri de experiența 3D, Cinema City din Iulius Mall Cluj are o varietate de filme, la care poți veni împreună cu întreaga familie.

Clubul de health & fitness World Class din Iulius Mall Cluj va fi deschis sâmbătă, de la ora 10.00 până la 18.00, duminică va fi închis, iar de luni, programul revine la normal.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!