Meet Magento, evenimentul de referință pentru eCommerce și Magento

Home $ Știri Cluj $ Meet Magento, evenimentul de referință pentru eCommerce și Magento

by | Sep 9, 2014 | Știri Cluj

Dacă eşti comerciant online, furnizor de servicii sau lucrezi în domeniul IT, află că în 13 Septembrie are loc primul eveniment axat pe comerţul online, platforma şi ecosistemul Magento din România. În 2014 evenimentele Meet Magento vor avea loc în mai mult de 10 de țări din întreaga lume, incluzând US, Rusia, Brazilia, Germania, Italia și Spania.

Evenimentul ce va avea loc în Cluj-Napoca, oraş declarat pol naţional de creştere în domeniul IT, va întruni peste 300 de participanți atât din țară cât și din afara țării și va consta într-o conferință generală urmată de două conferințe specializate, Business și Developer, un Expo Zone pentru furnizori de servicii, After Party dar și un Hackathon, în 14 septembrie.

Trackul Business este dedicat proprietarilor de magazine online, oamenilor de marketing şi furnizorilor de servicii. În cadrul acestui track focalizarea va fi pe promovarea magazinelor online și integrarea platformei Magento în strategia de dezvoltare. Trackul Tehnic pe de altă parte este dedicat în special dezvoltatorilor și integratorilor Magento.
Participanții se vor putea de asemenea destinde și socializa și în cadrul sesiunilor de Networking și After Party, ce vor avea loc în cadrul conferinței, resprectiv la finalul zilei.

Meet Magento România este un eveniment orientat către mediul de afaceri și ajută actorii din comunitatea Magento să se infiltreze pe piețele lor, să interacționeze și să schimbe idei care îi vor ajuta să devină mai agili într-o piață competitivă, în continuă schimbare.

Biletele pot fi achiziționate aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!