New Dreams [live]

Home $ Party $ New Dreams [live]

by | Oct 23, 2014 | Party

NEW DREAMS [LIVE] este un proiect creat de colectivul THE SHELTER cu scopul de a promova și scoate la lumină artiști fresh naționali și internaționali din sfera indie / indietronica/ electronica/ dream pop / post-punk.

Pornind de la simplul sentiment stârnit de muzică, conceptul are la bază o imagine constantă și solidă, având ca scop atragerea unui public eclectic printr-o îmbinare captivantă a mai multor genuri muzicale.

Baba Dochia / Crowd Control/ Zgîrie Disc (Modan)

ACCES: 10 RON15 RON

BABA DOCHIA este un melanj de electronica cu rock live, topindu-se în același vas sintetizatoare, riff-uri grele de chitara, beat-uri organice și sintetice, asezonat pe alocuri cu melancolie și agresivitate.

Proiectul a luat naștere în Sighisoara în anul 2006, lansarea primului album Team Sleep determinându-i pe membrii fondatori Leon Lototchi și Marius Pop să urmeze calea producției muzicale; prieteni din copilărie, experiențele trăite împreună i-a dus către crearea unei direcții muzicale comune.

Bazele setlistului actual au fost puse în urma numeroaselor sesiuni de schimburi de idei pe internet, care într-un final au fost înlocuite cu repetiții directe, în urma relocării lui Marius la Cluj. Dacă inițial compozițiile erau pur post-rock, stilul actual tinde către o fuziune din ce în ce mai organică între electronica și rock, având elemente melancolice dar și psihedelice sau glitch.

Combinatia dintre sintetizatoare, drum machine (asortat cu tobe reci) și chitară distorsionată fac ca Baba Dochia să fie o apariție originală ce doreste să împrospateze muzica din Romania.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!