The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Home $ Cinema $ The Hunger Games: Mockingjay Part 1

by | Nov 21, 2014 | Cinema

După două filme care au umplut sălile de cinematografe, trilogia The Hunger Games se apropie de final. Totuși marele final nu va fi anul acesta, pentru că cei implicați în acest proiect s-au gândit că ar fi mai bine dacă partea a treia ar fi divizată în două filme. Unul are premiera azi, iar celălalt peste aproximativ un an de zile. Mișcarea chiar dacă ține mai mult de marketing, îi mulțumește și pe fani care nu trebuie să-și ia adio de la personajele preferate atât de repede.

Al treilea film din această serie fantastică care ne prezintă un viitor întunecat cu o lume post apocaliptică, în care un capitoliu puternic și bogat subjugă 12 colonii sărace, continuând povestea rămasă neterminată la finalul celui de-al doilea film. Jocurile Foamei la care au fost invitații campionii, cei mai buni oameni ai coloniilor, s-au încheiat brusc după ce Katniss este salvată de rebeli. Acum, eroina priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem şi se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simbolul Rezistenţei. Liderul din Panem ripostează, o amenință pe Katniss și pe toți cei dragi ei. Problemele apar cu adevărat când Katniss descoperă că Peeta trăiește şi că este folosit pentru a distruge Rezistența.

Dacă primele două părți au fost mai mult despre Jocurile Foamei, despre acel spectacol sângeros în care niște tineri se măcelăreau între ei spre satisfacția unor bogați, partea a treia se axează mai mult pe revoluție, pe lupta celor care s-au săturat și care cred că uniți în jurul lui Katniss pot schimba lumea.

Din distribuție, alături de Jennifer Lawrence mai apar Donald Sutherland, regretatul Philip Seymour Hoffman, Natalie Dormer (cunoscută pentru rolul din Game of Thrones), Elizabeth Banks și Woody Harrelson. Filmul rulează de azi în toate cinematografele şi nu trebuie ratat!

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

The Hunger Games: Mockingjay Part 1
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!