The Tiger Lillies @ Hotel Continental

Home $ Articole $ The Tiger Lillies @ Hotel Continental

by | Apr 11, 2015 | Articole

Vineri, 8 mai, ne întâlnim cu membrii trupei The Tiger Lillies, în cadrul unui concert unic și provocator, asemeni stilului muzical abordat de aceștia.

The Tiger Lillies sunt un trio britanic format în 1989 și, la un sfert de secol mai târziu, continuă să rămână una dintre cele mai unice şi provocatoare trupe pentru genul lor muzical.
Deşi sunt cu douăzeci și şase de ani mai în vârstă decât atunci când s-au lansat, membrii trupei nu sunt nici pe departe mai înţelepţi decât la începutul carierei, după cum afirmă chiar ei, fapt ce merită sărbătorit printr-o serie de concerte, de-a lungul întregului an.
Lumea Tiger Lillies este întunecată şi bizară, învăluită în momente de profundă tristețe , umor negru crud și o imensă frumusețe.
Cu un concept unic, trupa călătoreşte în toată lumea pentru a interpreta cântece despre ” ceva ce nu implică fete blonde şi frumoase” , pentru a-l cita pe fondatorul lor, Martyn Jacques .
Prin urmare , cântecele lor acoperă toate aspectele întunecate ale vieții , de la prostituție și dependență de droguri, la violență și disperare, întotdeauna cu un dram de umor și o ironie ascuțită.
Muzica lor este un melanj de cabaret berlinez, vodevil postmodernist şi muzică ţigănească, reliefând perfect vocile lui Bertolt Brecht și Jacques Brel.

Afterparty: Pițipoance Întunecate
Inițial o mascaradă turmentată, Piţipoancele Întunecate s-au născut ca replică la creaturile kitsch și blondinele siliconate ce au luat cu asalt societatea contemporană. Adăugați acestui clișeu spontaneitate, revoltă, extaz, nonșalanță, un morbid simț al umorului și o dragoste neortodoxă față de toate fărădelegile. Cei ce nu ne înțeleg, nu ne vor. Și bine și fac.

Bilete:
Online – biletmaster.ro : 35 lei
Offline – The Shelter, Atelier Cafe: 40 lei
În seara evenimentului: 45 lei

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!