Lansează-ţi propria afacere după 54 de ore la Startup Weekend Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ Lansează-ţi propria afacere după 54 de ore la Startup Weekend Cluj

by | Apr 16, 2015 | Recomandări, Știri Cluj

Ajuns la cea de-a patra ediție, în perioada 24-26 Aprilie se va desfășura o nouă ediţie Startup Weekend Cluj. Cu această ocazie organizatorii propun pasionaților de antreprenoriat să­-și testeze ideea de afacere într-un mediu deschis, sub îndrumarea atentă a mentorilor: experți tehnici și oameni de afaceri de succes, care îi vor ghida și susține în a obține la finalul celor 3 zile de muncă intensă un produs sau serviciu minim viabil.

Misiunea evenimentului este de a educa, de a inspira și stimula oameni, echipe și comunități, pentru a dezvolta idei de afaceri. Printre participanţii la eveniment se vizează antreprenori, specialişti de business şi marketing, ingineri, programatori, designeri, experţi UI/UX, jurişti și/sau entuziaşti ai domeniilor adiacente. În seara de vineri se formează echipele, iar pe parcusul următoarelor 2 zile acestea construiesc un business pe baza unei aplicații web, mobile, sau a unei idei inovatoare.

Provocarea este susținută și de miza de a cîștiga premiile competiției printre care sunt: 1 Apple Watch, 1 MacBook Air, 1 bilet la Pioneers Festival, spatiu de lucru in carul Cluj  Hub sau Cluj Cowork, accesul in cadrul programelor de pre-accelerare precum SprintPoint sau SeedForTech si multe altele.

În ultima zi de eveniment afacerile vor fi evaluate de un juriu format din experţi în tehnologie la nivel național și internaţional. Dintre mentorii de renume la nivel internațional și membrii juriului care vor fi prezenți la eveniment și-I vor ajuta pe participanți amintim: Simon Ostbaum (Manager General al Yopesso), Salim Virani (fondator Leancamp & partener Founder Centric) Margherita Kramer (Business Developer la AIT Austrian), Yann Girard (antreprenor, autor și speaker), David Trayford (CEO la Wow Media și Fondator la TheHub.hu), Mark Tuttle (Co-fondator și CEO la Cryptografx Security Solutions) și membri importanți de pe scena locală: Robbert Visser (Co-Fondator & Partner la SquareOne Startups), Bogdan Herea (CEO & Fondator PITECH+PLUS), Calin Vaduva (CEO Fortech), Emil Tamas (Co-fondator @ Moqups, G¥SHIDO Sensei) nume importante care se regăsesc si pe website-ul evenimentului.

La Startup Weekend Cluj sunt aşteptaţi toţi cei care au idei de afaceri  şi vor sa le pună în practică. Conceptul face parte dintr-o rețea globală de lideri și antreprenori pasionați, căreia i se poti alătura oricine.

Folosește codul “ClujLife” la înregistrare și vei benecifia de un discount de 25% din prețul biletului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!