Ne așteaptă o lună plină de evenimente culturale, marca TiMAF

Home $ Festivaluri $ Ne așteaptă o lună plină de evenimente culturale, marca TiMAF

by | Sep 29, 2015 | Festivaluri, Știri Cluj

Aflat la cea de a V-a ediție, Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania se va desfășura în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. Lansat sub sloganul „Let’s get ARTivated”, festivalul își dorește să aducă arta în toate formele ei mai aproape de locuitorii clujeni.

Principalele evenimente sunt : Lord of the Dance-Dangerous Games, The Halloween Party-Dracula’s Birthday, Spectacolul de teatru „Coada” cu Tudor Chirilă, IMPROvSHOW, InterADdictive, Concert Lost Frequencies, Concert Club des Belugas, Simfonia Filmelor – All Time Favorites, Teatru de Cafenea – Jurnalul lui Adam și al Evei cu Dana Rogoz, dar și alte evenimente dedicate diferitelor domenii artistice.

În cadrul festivalului, clujenii vor putea lua parte la spectacolul de teatru „Coada” cu Tudor Chirilă și noul concept de teatru de cafenea cu Dana Rogoz, ambele evenimente fiind foarte apreciate la nivel național. Anul acesta, km 0 al festivalului este pavilionul „Concept Space”situat pe bulevardul Eroilor. Participanții sunt așteptați să ia partea la o serie de evenimente interactive, pop-up party-uri, discuții cu vedete naționale, workshop-uri tematice și alte evenimente interesante.

Un element de noutate pe care TiMAF și-l propune pentru aceast an este organizarea celui mai mare Halloween Party din Transilvania, ținutul original al contelui Dracula. The Halloween Party-Dracula’s Birhday se adresează în principal tinerilor, la eveniment fiind prezenți DJ cunoscuți din industria muzicală internațională.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!