Ne mai departe o zi de Meet Magento România 2015

Home $ Știri Cluj $ Ne mai departe o zi de Meet Magento România 2015

by | Sep 30, 2015 | Știri Cluj

Mai avem doar o zi până la marea reunire a comunității comerțului online din România. Dezvoltarea ecosistemului si împărtașirea cunostiințelor între specialiști și participanți reprezintă două dintre cele mai mari obiective ale celei de a doua ediții a evenimentului. Unul dintre reperele conferintei este reprezentat de petrecerea “Party404”, care este cea mai mare petrecere din Transilvania organizată de developeri pentru developeri şi pentru participanţii conferinţei Meet Magento. Anul acesta petrecerea va avea loc în Club Midi in 2 octombrie.

Meet Magento 2015 se va desfășura în 2 – 3 octombrie la Grand Hotel Italia, în Cluj Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi dornici să învețe lucruri noi, pentru a prospera pe piața online din România.32 de speakeri, 25 de prelegeri, 10 workshopuri, 4 trackuri specializate și o petrecere nebună, toate reunite sub egida celui mai mare eveniment de eCommerce din România.

Până în 1 octombrie, participanții își pot achiziționa bilete în avans la preţul de 85 euro. Un bilet asigură accesul la conferinţă, la workshopurile ce se desfăşoară în a doua zi, dar şi la afterparty.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!