Teo, Vio și Costel @ FISC

Home $ Festivaluri $ Teo, Vio și Costel @ FISC

by | Oct 15, 2015 | Festivaluri, Stand-up Comedy

Teo, Vio și Costel
Festivalul International de Stand-up Comedy

Teo, Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară.

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.
A început să facă stand up în 2004 la Cafe Deko. În cei zece ani de șcenă, cu spectacole atât în club cât și în țară, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy în România.


Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea și meseria lui. Din 2006, Costel a început să țină și showuri de improvizație, inițial în trupa “Improvizati”, apoi din 2008 a pus bazele proiectului “Zis și făcut” alături de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Adrian Nicolae.

Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe: biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Iulius Mall si Hypermarket Cora.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!