Reconnecting @ Cinema Florin Piersic

Home $ Articole $ Reconnecting @ Cinema Florin Piersic

by | Nov 26, 2015 | Articole

Reconnecting 

RECONNECTING transmite prin dans evoluția umană, care afectează de multe ori relațiile interpersonale, lucru care nu de puține ori duce la dezumanizarea individului.  Spectatorii vor avea parte de momente care marchează evoluția socială a individului, lupta continuă cu diferite caractere întâlnite de-a lungul vieții, dragostea, dar și momentele de cumpănă din viața unei persoane, precum lupta cu sinele și autoanaliza.
Efectul acestor momente speciale de dans va fi amplificat de proiecțiile video, jocurile de lumini și o coloană sonoră aleasă special pentru acest eveniment. O fuziune dintre dans şi New Media ce vizează combinarea noilor tehnologii cu dansul contemporan într-un format care încurajează experimentul, transferul de cunoştinţe şi creație.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

Suntem înconjuraţi de şabloane sociale şi de un cerc vicios al obişnuinţelor. Purtăm din inerţie măști și roluri sociale pentru o afirmare individuală și personală fără să ne dăm seama că nu mai suntem sinceri și deschiși față de cei dragi. Societatea modernă ne face să ne simțim tot mai puțin culpabili pentru acțiunile noastre, dar ne induce tot mai mult sentimentul de mediocritate. Aceste fenomene au ca efect menținerea relațiilor de tip dominant, amplifică comparațiile cu un model, limitând astfel capacitățile proprii, creând dependențe, lipsa de iubire și încrederea în sine, violența sau reacții agresive. Fie că se desfășoară individual sau în grup, munca cu propria persoană are ca rezultat îmbunătățirea comunicării cu ceilalți.

Regia şi Coregrafia: Alina Ciceo
Proiecţii: Dan Basu
Dans: Jump In Dance Company
Distribuția: Bitică Bianca, Buta Raluca, Ciceo Alina, Domşa Radu, Dumistrăcel Andrei, Farkas Evelin, Fărăgău Andrada, Legean Alexandra, Marchiş Denisa, Oltean Alex, Raita Delia, Raita Maria

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!