Gojira & Planet H @ Euphoria Music Hall - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi, Concerte, Party

Gojira & Planet H @ Euphoria Music Hall

Gojira & Planet H

Gojira & Planet H este o trupa care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dupa ce au zguduit sistemele de sunet din toate cluburile si de la toate festivalurile autohtone, cei doi producatori/dj-i au pregatit primul lor album care contine pe langa arhicunoscutele piese in colaborare cu BUG Mafia, Delia, Doc, Deliric, Kazi Ploae, Freakadadisk, ALAN&KEPA, Robin sau Kluster si mai multe piese noi, nelansate inca. Odata cu albumul lor de debut, artistii marcheaza si inceputul colaborarii cu Roton, una din cele mai respectate case de discuri autohtone. Gojira & Planet H nu se opresc aici si vor continua dupa lansarea materialului discografic cu niste colaborari cel putin surprinzatoare care vor face legea in zona muzicii house/trap/ dubstep/drum&bass.

Bilete
presale pana in ziua evenimentului:
10 lei cu OMNIPASS disponibile la Fabrica de Bere Ursus
15 lei disponibile la Fabrica de Bere Ursus
20 lei in seara evenimentului la intrare (in limita capacitatii)

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/ILr” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.