Idei care să te scoată joi seara din casă

Home $ Articole $ Idei care să te scoată joi seara din casă

by | Jan 19, 2016 | Articole

Începutul de an vine cu o veste bună pentru cei pasionați de muzică live: concertele de joi revin la Euphoria Music Hall!

De curând am primit opt idei pentru următoarele seri de joi, începând de săptămâna aceasta și până în prima jumătate a lunii martie. În plină sesiune sau nu, weekend-ul începe mai repede cu voci răgușite dimineața, febră musculară și noi prieteni.

În ordinea intrării pe scenă, Grimus, Toulouse Lautrec, Gojira & Planet H, Byron, Les Elephants Bizarres, Raku, Macanache și Șuie Paparude sunt numele anunțate până acum. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm și programul pentru Primăvară, dar până atunci hai să vedem care și când concertează.

Startul se dă chiar joia aceasta împreună cu Grimus. Este primul concert al trupei din 2016, după ce în 2015 au bifat “Best Alternative Song” la prestigioasele Independent Music Awards, iar “Political Animals” a fost selectată de către Tudor Giurgiu pentru a face parte din coloana sonoră a filmului “De ce eu?”. Anul acesta Grimus sărbătorește 10 ani de activitate, fiind una dintre cele mai de succes trupe din Cluj.

Bilete la concert vă puteți cumpăra în avans de la Fabrica de Bere (10/15 Lei cu / fară Omnipass), dar nu vă faceți griji dacă nu reușiți să ajungeți până pe Calea Mănăștur, bilete mai fi disponibile și la intrare (20 Lei). Aici vezi cu ce prieteni te vei întâlni la concert iar aici poți câștiga o invitație dublă.

Toulouse Lautrec au cam un singur concert pe an în Cluj, așă că nu-i ratați în 28 ianuarie! Ultimul concert al trupei la Euphoria Music Hall a fost în ianuarie 2014, iar acum lansează un nou single de pe albumul “Dejun pe iarbă”, pentru care s-a și filmat un videoclip live la Cluj.

Les Toulouse Lautrec descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown, ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetzele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

În februarie continuăm cu Gojira & Planet, byron își lansează noul album “Eternal Return”, Les Elephants Bizarres se întorc în orașul care i-a primit întotdeauna cu inimile deschise și trompa sus, iar Raku revine după 3 ani la Euphoria Music Hall, ultimul lui concert la Cluj având loc anul trecut în cadrul Untold Festival.

Probabil cel mai așteptat concert din cele anunțate până acum de către Euphoria Music Hall va fi cel susținut de Macanache, rapper-ul venit de nicăieri care a luat cu asalt underground-ul românesc. Attending-ul pe Facebook va atinge curând cifra 1000, așa că stai atent la update-urile pentru biletele în avans!

Șuie Paparude ne vizitează orașul de câteva ori pe an și tot nu ne săturăm de ei! În fiecare primăvară sărim la concertul lor din Euphoria Music Hall, iar cel din 10 martie va fi primul pe anul acesta din Cluj.

Așadar, cu cine ne vedem în prima linie la concerte?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!