Direcția 5 – Concert aniversar 25 de ani @ Diesel Club

Home $ Articole $ Direcția 5 – Concert aniversar 25 de ani @ Diesel Club

by | Sep 24, 2016 | Articole

Direcția 5 – Concert aniversar 25 de ani

Concertul „Râmâne din noi…dragostea” se anunţă unul cu o încărcătură emoţională specială. Fanii trupei vor putea să asculte hiturile pe care Direcţia 5 le-a lansat de-a lungul celor 25 de ani de existenţa, pentru că, aşa cum promite Marian Ionescu, „playlist-ul va conţine cântece scrise între anii 1991 şi 2016.”
Totodată, melodii de pe ultimul album, „Love, Peace and Harmony”, care “vorbeşte despre libertate şi dragoste”, vor putea fi ascultate sâmbătă seara la Diesel Club. Muzica de pe noul album, considerat aproape acustic, readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970.

directia-5

Despre concertul aniversar Direcția 5 – „Rămâne din noi…dragostea”, membrii trupei ne transmit că „va vorbi despre bucuria noastră că am însemnat şi însemnăm ceva pentru oamenii din România, cu care suntem în conexiune prin muzică noastră. Suntem împreună de 25 de ani, iar această înseamnă că cineva care a păşit, în urmă cu 25 de ani, la un concert Direcţia 5, are acum în jur de 50 de ani. Aşadar, l-am însoţit o mare parte din viaţă sa!”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!