Cele mai mari branduri ale industriei IT discută pe tema comerțului online, la Meet Magento

Home $ Știri Cluj $ Cele mai mari branduri ale industriei IT discută pe tema comerțului online, la Meet Magento

by | Oct 10, 2016 | Știri Cluj

Ne mai despart doar trei săptămâni de cea de-a treia ediţie a evenimentului Meet Magento România. Conferinţa, prin tematicile abordate și strategia de organizare, şi-a propus anul acesta să devină un vector în dezvoltarea comerțului digital şi a celei mai populare platforme online din domeniu, Magento.

Pentru comercianți și furnizori de servicii, organizatorii pregătesc un track axat pe dezbaterea celor mai fierbinți topicuri ale industriei. Invitații de pe scenă vor reprezenta unele dintre cele mai importante branduri din IT-ul românesc, cum ar fi Microsoft, Google, Banca Transilvania, Evozon și Blugento.

meet-magento

Magento 2 va fi subiectul principal dedicat programatorilor. Reprezentanți ai companiei Magento, profesioniști tehnici supranumiți și Magento Masters, vor aduce pe scenă cele mai noi informații și tehnologii în dezvoltarea magazinelor online prin intermediul celei mai populare platforme de eCommerce.

Ne propunem să păstrăm, mai presus de toate, tradiția evenimentelor Meet Magento – de a livra calitate pentru profesioniștii și companiile din eCommerce-ul românesc. Fie că ești proprietar de magazin online, dezvoltator, om de marketing sau furnizor de servicii, ne dorim ca Meet Magento să fie un eveniment ce aduce un plus de valoare profesională, prin conținutul prezentat pe scenă, dar și prin oportunitățile de business ce pot apărea, și pe care le încurajăm, în timpul dedicat networking-ului. – a declarat Sandu Băbășan, Event Manager al Meet Magento România

Meet Magento România 2016 se va desfășura în 28 – 29 octombrie la Grand Hotel Napoca, în Cluj Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 450 de participanţi dornici să învețe lucruri noi, pentru a prospera pe piața comerțului online din România.

Participanții vor avea și anul acesta parte de un after-party tematic, ce va avea loc la Euphoria Music Hall, în incinta fabricii de bere Ursus.

Biletele pot fi achiziționate online de pe ro.meet-magento.com/shop. În prețul biletului, participanții primesc acces la ambele zile ale evenimentului, o masă caldă, snackuri în pauzele de cafea, acces la after-party și alte beneficii surpriză.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!