Festival de Capoeira Alto Astra Cluj @ Vivo! Cluj

Home $ Sport $ Festival de Capoeira Alto Astra Cluj @ Vivo! Cluj

by | Oct 18, 2016 | Sport

Festival de capoeira Alto Astra Cluj – a 9-a editie

Antrenamentele se vor desfasura in cadrul salii Beyond Martial Arts (Berariei 6).

capoeira

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 18 noiembrie 2016, ora 18.30, cu o defilare în centrul comercial, muzică şi demonstraţii de capoeira. După deschiderea evenimentului, în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii, vor avea loc jocuri de capoeira şi acrobaţii.

Festivalul va continua sâmbătă, 19 noiembrie 2016, cu antrenamente la Casa de Cultură a Studenţilor din ClujNapoca, iar începând cu ora 17.30, se va reveni la centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca, în Piaţeta Matei Corvin, cu un spectacol de dansuri afro-braziliene şi portugheze (afro-dance, maculele, coco), acrobaţii şi jocuri de capoeira. Acestea vor fi urmate de predarea cordoanelor, ce reprezintă botezarea elevilor noi, începători şi avansarea în grad a celor care au demonstrat că sunt pregătiţi să treacă la următorul nivel.

Grupul Capoeira Alto Astral România a fost înfiinţat în anul 2007, de Ionuţ Adrian Octavian (Estagiario Jacaré) chiar după ce s-a întors din Portugalia, unde a practicat capoeira timp de şase ani alături de Maestrul Marco Antonio, fondator al grupului Capoeira Alto Astral în Lisabona. Profesorul Adrian a început să predea prima dată în oraşul lui natal, Satu Mare, apoi a hotărât să deschidă o şcoala şi la Cluj, în luna noiembrie a anului 2008. Ulterior, a fost înfiinţată o filială a grupului la Oradea şi una la Timişoara.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!