Weekendul magic de Halloween @ Polus Center

Home $ Articole $ Weekendul magic de Halloween @ Polus Center

by | Oct 27, 2016 | Articole

Weekendul acesta pe copii îi așteaptă un weekend magic la Polus. Micuţii vor crea lilieci tridimensionali, se vor distra la jocurile cu monstruleţi, vor participa la ateliere de creaţie și vor putea câștiga în fiecare zi un set LEGO®Scooby Doo.

De Halloween, pe copii îi așteaptă un weekend magic. Prichindeii vor participa la atelierele de creaţie înfiorător de distractive și vor putea câștiga în fiecare zi prin tragere la sorţi, un set LEGO® Scooby Doo – Aventurile Avionului Misterios, oferit de Magazinul Certificat LEGO® din Polus Center.

weekendul-magic-de-halloween-la-polus

Atelierele de creaţie se vor desfășura după următorul program:
• Sâmbătă – 29 octombrie 2016, între orele 13,00 -19,00 Liliecii 3D Dovleacul Craniu colorat
• Duminică – 30 octombrie 2016, între orele 13,00 -19,00 Pânza de păianjen Monstruleţii Măști de Halloween Felinare din dovleci*

*Înscrierile la Atelierul de Felinare din dovleci se fac în limita a 50 de locuri. La finalul fiecărei zile, va avea loc o tragere la sorţi ce va desemna câștigătorul setului LEGO® Scooby Doo.

Evenimentul va avea loc în Piaţeta Matei Corvin, din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii.

Formularul de înscriere pentru Atelierul de Felinare precum și regulamentul de desfășurare al evenimentului pot fi accesate pe poluscentercluj.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!