Am testat noii burgeri din meniul UNTOLD Magic Burger care se găsesc doar pe Tazz

Home $ Articole $ Am testat noii burgeri din meniul UNTOLD Magic Burger care se găsesc doar pe Tazz

by | Aug 4, 2022 | Articole, Home Delivery

În luna septembrie a anului trecut aflam cu entuziasm că Tazz și UNTOLD lansează UNTOLD Magic Burger, burgerul festivalului, care poate fi comandat doar prin aplicația Tazz, cu puncte de livrare chiar în festival. A fost o lansare în premieră pe piața din România – printr-o colaborare dintre un festival mare și un brand de food delivery, care se continuă și anul acesta. La momentul respectiv, meniul includea două rețete care înglobau combinații de gusturi educate pentru pasionații de burgeri. Acum, în pragul festivalului UNTOLD 2022, ne-am bucurat să aflăm că meniul lor s-a extins. În loc de două rețete, oferta lor include patru burgeri diferiți, împreună cu mai multe garnituri și sosuri din care poți alege.

Noi le-am testat. Iată ce te poți aștepta să deguști dacă ești fizic la festival anul acesta sau dacă ai poftă de ceva bun, acasă, oricând.

Ce burgeri găsești în meniul UNTOLD Magic Burger, #petestate?

Nu ne-am abținut deloc și am comandat câte unul dintre cei patru burgeri din meniul UNTOLD Magic Burger. Adică, am optat pentru un Frisky Crispy Burger, The UNTOLD Magic Burger, No Work, But Pork Burger și Smashed BEEFore Served Burger.

Frisky Crispy Burger (40RON) – conține pui crocant, salată iceberg, castraveți murați și cireașa de pe tort… sosul afumat din castraveți murați, ceapă murată, boia afumată (rimă neintenționată), ulei de floarea soarelui, sare piper usturoi și… zahăr brun.

The UNTOLD Magic Burger (45RON) este – după cum îi spune prezentarea – regele neîncoronat al burgerilor de festival, cu vită Black Angus, note dulci de dulceață de ceapă și mere coapte, dar și acrișoare de la sosul tartar cu castraveți murați. Toate puse atent în combinație cu maioneză verde cu trufe, cașcaval afumat, roșii pe plită și o chiflă neagră cu cerneală de sepie care efectiv pune capac.

No Work, But Pork Burger (40RON) aduce împreună o chiftea de porc, cașcaval afumat, salată iceberg, ceapă roșie, castraveți murați, unt și un sos special de maioneză, ketchup, muștar boabe, hrean cu smântână și tartar de castraveți murați. „Singură dată când „de porc” este de foarte bine. Ce-ar putea să fie rău?”

Smashed BEEFore Served Burger (40RON) combină carne tocată Black Angus, cheddar, roșie, ceapă roșie, castraveți murați, unt și sos de bacon crocant, ceapă roșie și maioneză. „Așa cum îți rămâne în minte refrenul „Wake me up BEEFore you go-go”, așa îți rămâne în minte și burgerul ăsta.”

Dar în materie de garnituri, tot #petestate?

Dippers Creepers (9RON) sunt cartofi prăjiți cu o extra întrebuințare; îi folosești pe post de linguriță ca să iei cât mai mult sos. Fries Before Guys (9RON) sunt cartofii ăia la care nu poate spune nimeni „nu”. Wedges – Life on the Wedge (9RON) sunt cartofi prăjiți condimentați. Cu sare, pătrunjel uscat, pudră de usturoi, de ceapă, de chimen și din fulgi de chilli. Sugestia noastră e să nu-i comanzi fără cel puțin unul dintre sosurile din oferta lor: Special Bacon Sauce, Special Cucumber Tartare Sauce, Special Horseradish Sauce sau Special Mustard Sauce.

Deci, care sunt burgerii care ne-au plăcut cel mai mult?

Preferatul nostru s-a dovedit a fi The UNTOLD Magic Burger; poate datorită gustului de ceapă caramelizată care ne-a surprins plăcut. O surpriză plăcută a fost și Frisky Crispy Burger; comandându-l, mergi la sigur – nothing risky. Spre deosebire de băieții din echipă, fetele s-au dovedit a fi mai încântate de varianta vegetariană. Chiar dacă ne-am împărțit în două tabere din perspectiva aceasta, aspectul pe care l-am apreciat în mod special și fără discuții cu toții au fost chiflele. Nu doar ca textură și gust, ci și din punctul de vedere al culorilor plăcute pe care le au. Asta ne-a convins că s-a acordat atenție sporită detaliilor preparatelor.

O să poți savura burgerii meniul UNTOLD Magic Burger și la festival?

Răspunsul, pe scurt, e „da”.

Într-o abordare mai detaliată, răspunsul e: da, fiindcă Tazz va fi prezent la UNTOLD 2022 cu Tazz Sanctuary și cu o serie de activări pe care de-abia așteptăm să le încercăm. Printre activitățile pe care Tazz le-a pregătit pentru participanții la festival de anul acesta se numără:

– Un cocktail bar – cu o provocare adresată celor care participă la festival, și anume aceea de a găsi indiciile la riderii Tazz ca să-și poată revendica cocktail-uri.
– Ghicit în tarot – și cui nu-i place ghicitul în tarot?
– Tatuaje Instagramabile pe care să ți le faci împreună cu gașca de prieteni cu care participi la UNTOLD.
– Tot felul de alte surprize care sunt în tematica festivalului de anul acesta și care așteaptă să fie descoperite de tine (și pe care le poți afla dacă stai cu ochii pe ei pe Facebook și Instagram).

Și una dintre surprize ar fi…

Dacă participi la festival anul acesta, vei putea să testezi și să savurezi și tu preparatele din meniul UNTOLD Magic Burger – la preț redus. Dealul sună cam așa: dacă comanzi din aplicație la cornerul Tazz ai din start 10% reducere. În plus, dacă te implici și în activitățile de la corner (cum ar fi, la tarot) mai primești 10% reducere. Prin urmare, dacă bifezi ambele cerințe, vei putea savura burgerii festivalului cu o reducere totală de 20%.

Dacă, totuși, nu ajungi la festival și ți-am făcut poftă de un burger delicious în stilul Tazz x UNTOLD Magic Burger, ar fi bine să știi că datorită platformei Tazz Republic poți savura preparatele din oferta lor în oricare dintre următoarele orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Sibiu, Oradea, Constanța și Arad. În schimb, dacă ne vedem la festival, bucură-te de experiența completă și comandă-ți unul dintre burgerii UNTOLD Magic Burger direct din aplicația Tazz. Sau, și mai bine, încearcă-l la festival, fresh, proaspăt făcut în fața ta.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!