MOX 2017 @ Valea Drăganului

Home $ Festivaluri $ MOX 2017 @ Valea Drăganului

by | Nov 3, 2016 | Festivaluri

Music Outdoor Experience, un festival ca o excursie cu prietenii la munte, ajunge la cea de-a 6-a ediție vara aceasta. Evenimentul care a pornit de la o zi de naștere la munte a adus împreună 5.000 de participanți în vara anului 2016 sus pe platoul de la Valea Drăganului, județul Cluj.

Festivalul va avea loc în perioada 27 – 30 iulie 2017, iar biletele Presale au fost puse deja în vânzare, număr limitat, 600 de bucăți.

Line-up: Mindscape, Village, Argatu’, romaN, Moș Martin, Dj Shiver, K-LU, Sauce, Blanilla, Danaga, Arme, Dodo, Mad Liquid, Massive Fluo, Dubase, Dex, AHE, Andreea Veder, Tiberiu&Vayda, Waren, NECS, Alex One, Greenblack, N.Ser, Aeminium, Ugly Astronaut, Nihill, Ciakar și Greenie + mulți alții.

MOX este un eveniment care se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România care și-a propus să combine un festival de muzică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

„În ceea ce privește line-upul, pentru prima oară în 6 ani, dorim să aducem și artiști internaționali. Este vorba de artiști care se potrivesc perfect cu atmosfera pe care am reușit să o creăm în vârf de munte. Pentru că Music Outdoor Experience a crescut cu drum and bass, am decis ca primul artist pe care îl anunțăm să se plieze perfect cu experiența ce e MOX, Mindscape, dj și producător din Ungaria, care a colaborat și a urcat pe scenă cu artiști precum Jade, Coppa, Kryptomedic” a declarat dl. Marius Bugeac, organizator al festivalului.

Ediția a 6-a vine cu nouăți pentru participanți, atât pe partea de line-up cât și pe partea de activități de zi.

„Anul acesta ne-am propus să facem ceva nemaipomenit. MOX este un festival cu obiectiv turistic și ne dorim ca prin acest eveniment să promovăm frumusețea montană a țării și o dată cu ea și o parte din tradiții. Anul trecut i-am avut ca invitați pe tinerii din Organizația Zestrea, un grup de studenți care promovează cultura țărănească autentică prin ateliere de creație populară și reconstituire istorică. Vara acesta dorim să ducem partea aceasta ceva mai departe promovând și mâncarea tradițională. Astfel, suntem deja în discuții pentru amenajarea unui punct de mâncare tradițională în incinta festivalului.

Partea de activități va fi și ea mult mai bogată; dorim să pregătim în jur de 12 activități și ateliere, dar detaliile vor veni o dată cu apropierea evenimentului” a mai declarat Marius Bugeac.

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanța de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă pe deal, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică. Este exact cum spune numele, o experiență.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!