Transylvania Mountain Festival 2021 | All Mountain

by | Oct 19, 2021 | Știri Cluj

Transylvania Mountain Festival va încânta din nou iubitorii de sport, de tehnologii outdoor, de film și fotografie montană cu o temă îndrăzneață anunțată odată cu lansarea competițiilor de profil: Deasupra Vârfurilor – Above The Summits. Cea de-a 4-a ediție Transylvania Mountain Festival se va desfășura în perioada 26 octombrie – 19 noiembrie 2021, cu un program „all-mountain“, adaptat contextului actual. Publicul din țară și străinătate va avea ocazia să descopere aventurile incredibile și filosofia de viață ale practicanților de zbor liber, schi și free ride, kite surf, MTB, escaladă, alpinism, canyoning, high-line și drumeție montană!

Felicităm concurenții din 13 țări care au răspuns la provocarea temei din acest an! Ca un compliment adus tuturor celor ce au depus în concurs producții de film montan, lucrări de fotografie montană, proiecte inovatoare pentru mediul montan și sport, echipa Transylvania Mountain Festival va derula ediția 2021, atât online cât și offline!

Programul Transylvania Mountain Festival 2021
Dat fiind contextul actual, programul este din nou răsfirat pe parcursul a 4 săptămâni de ateliere educative, ateliere sportive, expoziții de artă în aer liber și vizionări live dar și online. Începând cu 26 octombrie, amatorii de munte și sporturi outdoor se vor putea bucura de:
Expoziția oficială de fotografie montană TMF 2021 outdoor și expoziții interactive multimedia, VR, AI.

Ateliere educative în aer liber de triatlon, alergare montană, MTB, caiac, zbor cu parapanta, drumeție, fotografie, siguranță pe munte și prim ajutor.

Selecția oficială de film montan TMF 2021 – vizionabilă atât la cinema Victoria cât și online, cu premiere de filme documentare, scurt metraje de aventură și filme artistice pe tema ediției Deasupra Vârfurilor.

Programul complet se poate vizualiza în secțiunea program
Programul se va ajusta constant în funcție de condițiile meteo și de evoluția restricțiilor sanitare în vigoare.

Gala Transylvania Mountain Festival 2021
Deja o tradiție, câștigătorii premiilor și trofeelor Transylvania Mountain Festival vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii (restrânse de această dată), pentru următoarele categorii:
Premiul TMF 2021 pentru fotografie montană
Premiul TMF 2021 pentru film montan
Premiul TMF 2021 pentru inovare în mediul montan
Premiul TMF 2021 pentru activitate montană

Asociația TMF promovează cunoașterea și explorarea mediului montan prin sport, educație, artă și știință – iar Transylvania Mountain Festival este locul unde se întâlnesc atleții, exploratorii, inovatorii și creativii îndrăgostiți de natură și de munte! Sperăm ca acest program să inspire comunitatea locală și internațională, să genereze noi inițiative și proiecte care readuc spiritul muntelui și iubirea pentru Natură printre noi.

Condiții generale de acces la ateliere, expoziții și proiecții:
Accesul la activități este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii:
persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile înainte de data paraticipării la activitate, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare.
persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începerea activității.
– Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment
– Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţii sau activități;
– Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata activităților;
– Copii peste 5 ani vor purta mască.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This