Premierele lunii noiembrie la cinema

Home $ Cinema $ Premierele lunii noiembrie la cinema

by | Nov 4, 2016 | Cinema, Recomandări

Ce poți face mai bine într-o seară friguroasă de toamnă decât să iei o pauză de la lumea reală? Să recunoaștem, tuturor ne place să ne așezăm cât mai confortabil în sala de cinema, să simțim mirosul de popcorn proaspăt și să uităm de frigul de afară. Dacă nu știi încă ce filme să vezi luna aceasta, venim noi cu o listă de sugestii.

Doctor Strange (3D)
Vrei să ieși la cinema cu prietenii, dar nu vă puteți decide asupra unui film? Îți propunem ultima producție Marvel, Doctor Strange. Acțiunea, personajele cu puteri supereroice și efectele speciale vă vor ține captivați până la final.

Filmul rulează în premieră la Cinema Florin Piersic și la Cinema City Polus Vivo! și Iulius.

Arrival
Tot în categoria filmelor de văzut cu prietenii se află și Arrival, pentru toate discuțiile voastre despre extratereștri. Inspirat de nuvela “Story of Your Life”, filmul prezintă încercările unui expert în ligvistică de a descifra limbajul intrușilor care au cucerit planeta și de a salva omenirea.

Filmul rulează în avanpremieră la Cinema Florin Piersic (Joi: 22:30), la Cinema City Polus (Miercuri-Joi: 21:40) și Iulius Mall (Miercuri-Joi: 21:50).

Trolls (3D)
Una dintre cele mai așteptate animații ajunge, în sfârșit, în cinematografe. Filmul este unul optimist și arată într-o notă amuzantă cât de departe se poate merge pentru atingerea fericirii. Vocile personajelor colorate sunt date de actori și cântăreți celebri, precum Justin Timberlake, Zooey Deschanel sau Gwen Stefani, care au contribuit și la coloana sonoră foarte apreciată de critici. Este un film perfect pentru toată familia, de la părinți până la frați mai mici, așa că fă-le o surpriză celor dragi și scoate-i la film.

Filmul rulează în premieră la Cinema Florin Piersic și ambele cinematografe Cinema City.

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Cine spunea că lumea lui Harry Potter nu va muri curând avea dreptate. Realizat după cartea cu același titlu, scrisă de J.K. Rowling, Fantastic Beasts and Where to Find Them prezintă aventurile lui Newt Scamander, autorul cărții din care studiază Harry Potter la Hogwarts. Așa-i că și ție îți era dor de lumea lui Harry Potter?

Filmul va apărea în cinematografe din 18 noiembrie.

Hacksaw Ridge
Pentru cei mai pragmatici, filmele bazate pe fapte reale sunt cea mai bună alegere. Dacă faci parte din această categorie, mergi la Hacksaw Ridge. Filmul prezintă povestea lui Desmond Doss, care a refuzat să ucidă sau să poarte arme în timpul celui de-al Doilea Război Mondial datorită religiei sale, dar care a fost medic pe front.

Filmul rulează în premieră la Cinema Florin Piersic (Vineri-Joi: 17:00) și la Cinema City.

Florence Foster Jenkins
De asemenea, s-ar putea să-ți placă și Florence Foster Jenkins, un film recomandat de TIFF. Inspirat din realitate, acesta spune povestea unei excentrice moștenitoare americane, jucată de Meryl Streep, al cărei scop este de a deveni o soprană celebră. Modul în care este construită acțiunea, arătând adevărul trist, dar prin mijloace amuzante este unul dintre punctele tari ale filmului.

Filmul rulează în avanpremieră la Cinema Florin Piersic (Joi: 20:00) și la Cinema City Polus (Miercuri-Joi: 21:20).

The Handmaiden
Dacă ești un cinefil convins, probabil abia aștepți să vezi filmul. Dacă nu știi despre ce este vorba, îți spunem noi: cel mai vândut film coreean din istorie, distribuit în 175 de țări. Thriller, dragoste, erotism, fantome, horror și S&M, prin toate acestea se conturează acțiunea filmului. Mai mult detalii găsești aici.

Filmul va apărea în cinematografe din 18 noiembrie.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 10 lei (Cinema Florin Piersic) și 19 lei (Cinema City).

Tot luna aceasta poți merge la proiecția de gală a filmului documentar “Cinema, mon amour“, în prezența eroului Victor Purice, un adevărat gladiator al cinematografiei românești, așa cum se autointitulează, în lupta cu sistemul pentru salvarea deja a supercunoscutului cinematograf “Dacia” din Piatra Neamț.
“Acest film e un film manifest pentru salvarea cinematografelor de stat, cele 30 și ceva din totalul de peste 400 existente imediat după revoluție.”

Tu la ce film mergi luna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!