Probleme în cuplu? @ Club 30 Plus

Home $ Educatie $ Probleme în cuplu? @ Club 30 Plus

by | Nov 21, 2016 | Educatie

Hai în oraş să te relaxezi, dar şi să acumulezi! Ce? Informaţii care te interesează şi care-ţi sunt prezentate de specialişti, într-un cadru lejer şi interactiv. Fii cu ochii pe noi pentru a afla ce teme îţi pregătim!
A, să nu uităm! Informarea o dăm noi, consumaţia e a ta 🙂
Inainte de a intra intr-o relatie, adesea avem asteptari referitor la cum va fi. Avem o lista intreaga de dorinte proiectate asupra celuilalt, avem criterii bine stabilite dupa care evaluam fiecare actiune a sa, avem o lupa care sa mareasca ceea ce e gresit si, adesea, ne dovedim ca avem dreptate judecand-l pe celalalt.
Cati dintre noi intra intr-o relatie dorind sa primeasca? Si cati dintre noi intra intr-o relatie dorind sa ofere? Care este ingredientul magic care face ca relatia sa mearga? Exista UN singur ingredient special? Exista o reteta a functionarii perfecte sau tine de noi sa fim dispusi sa descoperim pas cu pas ce determina cuplul sa reziste probei timpului?
Va invitam la o seara de discutii, pentru a descoperi unele aspecte care pot ajuta ca lucrurile sa mearga mai bine in relatia de cuplu.

probleme-in-cuplu

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!