Adrian Berinde LIVE @ Urania Palace

Home $ Articole $ Adrian Berinde LIVE @ Urania Palace

by | Jan 15, 2017 | Articole

După mai bine de 21 de ani petrecuți pe scenă, în care s-a consacrat printr-un stil unic, inconfundabil, un amestec de pop-rock-blues, folk progresiv și foarte multă poezie, Adrian Berinde are curajul artistic de a se reinventa și de a se exprima într-o altă viziune sonoră, într-o concepție muzicală inedită.

Piesa care dă titlul albumului, „Arcan”, poate fi privită ca o autentică declarație-manifest, un statement ce exprimă concepția fundamentală pe care autorul o are despre viață și despre captivitatea societății contemporane.

Odată cu albumul „Arcan”, vede lumina tiparului și volumul de poezie „Dumnezeu râde singur”, o antologie ce cuprinde textele tuturor albumelor muzicale semnate Adrian Berinde, însoțite și de alte versuri, mai puțin cunoscute, scrise în perioada 1994 – 2016.

La acest concert-eveniment, Adrian Berinde va urca pe scenă alături de Kovács Norbert (claviaturi), David Alen Clay (clape și voce), Florin Sorășan (chitară bas), Bányász Alpár (chitară electrică), Szász Csaba (chitară electrică), Ovidiu „Cico” Cristian (tobe) și Tess – Teodora Sântean (backing vocals).

Lansarea albumului va avea loc vineri, 20 ianuarie 2017, ora 20, la Urania Palace, strada Horea, nr. 4.

Adrian Berinde LIVE

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!