Gestionarea emoţiilor când vorbim în public @ Club 30 Plus

Home $ Educatie $ Gestionarea emoţiilor când vorbim în public @ Club 30 Plus

by | Jan 15, 2017 | Educatie

Hai în oraş să te relaxezi, dar şi să acumulezi! Ce? Informaţii care te interesează şi care-ţi sunt prezentate de specialişti, într-un cadru lejer şi interactiv. Fii cu ochii pe noi pentru a afla ce teme îţi pregătim!

Dacă în antichitate oratoria era marea calitate a câtorva dintre personalităţile vremii, astăzi este necesar ca fiecare dintre noi să stăpânească, dacă nu arta vorbitului în public, măcar tehnicile ei. Fie că le vorbeşti angajaţilor tăi, fie că le vorbeşti şefilor tăi sau unui amfiteatru de studenţi, este foarte important să ştii să prezinţi conţinutul discursului tău.
Pentru unele persoane, vorbitul în public este o adevărată încercare şi poate deveni o problemă. Inima îţi bate puternic, cuvintele nu-ţi ies pe gură, te iau transpiraţiile şi simţi că mâinile şi picioarele îţi tremură ori de câte ori urci pe scenă cu intenţia de a ţine un discurs. Toate aceste „simptome“ ascund ceea ce psihologii numesc glosofobie. Mai simplu, teama de a vorbi în public sau tracul de scenă.
La baza reticenţei de a vorbi în public stau, de obicei, una sau mai multe dintre urmatoarele temeri:
– Teama de părerile celorlaţi;
– Teama de a nu încurca structura prezentării;
– Teama de a nu avea suficiente materiale;
– Teama de întrebările adresate din public;
– Teama de a nu-ţi pierde concentrarea.
Pe parcursul serii veţi afla cum puteţi depăşi aceste temeri pentru a ajunge să susţineţi prezentări de care să vă bucuraţi..

emotii vorbit in public

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!