5 localuri din Cluj unde poți urmări meciurile sportive

Home $ Descoperă Clujul $ 5 localuri din Cluj unde poți urmări meciurile sportive

S-ar putea ca tema acestui articol să nu fie chiar cea mai potrivită după recenta înfrângere a echipei de fotbal FC Barcelona. Cu 4 la 0. În fața celor de la PSG. Sper că nu ați făcut declarații de genul: ”Dacă pierde Barcelona, mă las de fotbal!” Mergem înainte, ne descurcăm noi, mai sunt meciuri de jucat și trebuie să fim mereu pregătiți cu gașca de prieteni! Să mergem și să ne susținem echipa preferată!

Nu știu ce credeți voi, dar sportul chiar are multe de-a face cu prietenia. Măcar cu unul dintre prietenii noștri putem povesti ore în șir despre nu știu ce meci văzut aseară, măcar cu unul dintre ei mergem în fiecare seară la alergat sau la sală, sportul este un subiect care adună o mulțime de oameni în jurul său și e normal să se creeze anumite legături. Și când vine vorba de fotbal, băieții, în general, sunt dispuși să lege jurăminte de prietenie cu propriul sânge cu o persoană care le împărtășește părerile. Sunt niște sentimente puternice la mijloc și e destul de fain să vezi oamenii adunându-se pentru a-și susține echipa preferată, pictați pe față în culorile echipei, pregătiți cu tricouri, fulare, cântând și simțindu-se bine.

Așa că avem un pont pentru microbiștii care s-au săturat să stea acasă: 5 localuri din Cluj în care poți urmări meciurile mult așteptate, înconjurat de prietenii tăi și voie bună.

Apartament 1 este locul unde te simți ca acasă, dar ești servit ca în concediu, după cum le place celor de acolo să spună. Cu toții merităm o seară de relaxare, în care să ne bucurăm liniștiți de meci, alături de prieteni. Fără să ne enervăm prea mult că nu știm cu ce să ne îmbrăcăm. Cât mai confortabil, că doar urmează să ne agităm vreo 2 ore. Fără să ne facem griji că nu avem cu ce să ne mai potolim foamea, dar mai ales setea, inevitabilă după atât de multe strigăte de încurajare. Aici sigur găsim de toate. Nici nu contează dacă vii singur sau cu toată trupa. Au ei tot ce-ți trebuie: meciul, oamenii faini, bere la un preț mai mult decât decent și mâncarea ca acasă. Rață confiată cu varză roșie, fruncte de mare trase la tigaie, burger de vită, piept de pui cu sos de ciuperci….cine știe cât de foame ți se poate face? Mai bine aruncă o privire în meniu, poate ți se face poftă de un…meci.

Adresă: Calea Turzii 162-168, bl. C1, parter // Facebook // Site //

Știm cu toți că celor de la Marty nu le place simplitatea, așa că au deschis restaurante bazate pe diverse concepte. Food meets sports spune totul despre ideea locului despre care vă povestesc acum. La Marty Sports&Grill găsești atmosfera perfectă pentru a urmări un meci, nu neapărat de fotbal. Aceasta este creată, în principal, prin decorul restaurantului – tot felul de articole sportive au primit o nouă întrebuințare, devenind obiecte decorative. Mulți merg acolo pentru atmosfera…sportivă, mulți pentru preparatele delicioase. Meniul este variat, îmbogățit în permanență. Dacă ați venit pentru un meci, știm că vă trebuie și ceva de ronțăit, așa că noi vă recomandăm să aruncați o privire la secțiunea Pizza din meniu, unde prețurile variază între 10 și 54 de lei, în funcție de gramaj și de rețetă. Um, pizza and sport, this should be just fine.

Adresă: Republicii, 109 // Facebook // Site

Go ❤️?? #heathydinner #footballtime #bestfriends

A photo posted by Larisa (@larisa_stoica) on

Un alt loc cu tematică sportivă este și 4 Champions. Situat chiar lângă Cluj Arena și cumva parte a Sălii Polivalente, este perfect pentru momentele în care ați ajuns în ultimul moment și nu ați mai găsit bilet. Tot ce rămâne de făcut e să urmăriți totul la televizor și să vă consolați cu o porție serioasă de mâncare. Vorbește lumea că e musai să încercați costițele de porc și cârnăciorii. Fără dar și poate, veți găsi aici toate ingredientele pentru o seară reușită: mâncare bună, atmosferă primitoare și, desigur, cele mai importante meciuri. Locul este încăpător, ecrane suficiente ca să vezi din fiecare colț, tu doar fă-le o vizită și te vei convinge.

Adresă: Sala Polivalentã, Aleea Stadionului // Facebook //

A post shared by Alexandra Oroian (@alioroian) on

La Jaxx American Restaurant se poate merge parcă pentru orice ocazie, oamenii sunt pregătiți cu de toate și pentru toate (mai puțin cu ciocolată caldă în ultima vreme, nu știu ce se întâmplă.) Și normal, puteți să ieșiți într-o seară și cu prietenii, pentru a urmări un meci de fotbal. Localul este perfect pentru o gașcă de rebeli care s-au hotărât să scoată distracția din casă și să mai schimbe peisajul: decor inspirat de formații rock, mașini și chopper. În timpul meciului, puteți bea ce doriți, dar și mânca. Opțiunile sunt diverse, găsiți nu doar specialități americane, ci și mexicane, de exemplu. Dacă e să vorbim de băuturi, aici vei găsi o gamă largă de unde puteți alege, printre care și bere artizanală. Și cum berea merge cel mai bine cu un burger, te sfătuim să te bucuri de meci alături de această combinație.

Adresă: Emil Isac, 25 // Facebook // Site

Discover a great place , @jaxx.american.restaurant ?

A post shared by Bogdan Chirca (@chircabogdan11) on

O ultimă oprire o facem la Warm Up, și chiar dacă, după denumire, ați zice că doar o să vă încălziți, credeți-mă că meciurile acolo sunt la fel de explozibile ca în orice altă parte. Nu vedeți antrenamente pe ecrane, ci adevărate bătălii între echipe. Toate acestea în timp ce puteți bifa pe listă: catching-up cu prietenii, o ieșire relaxantă și doza zilnică de distracție.

Adresă: Aleea Stadionului // Facebook //

Tu unde urmărești meciurile în oraș?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!