Cele mai frumoase cadouri pe care le poti face femeilor din viata ta

Home $ Diverse $ Cele mai frumoase cadouri pe care le poti face femeilor din viata ta

by | Feb 15, 2017 | Diverse

Femeile ocupa cele mai importante locuri in viata unui barbat, stiind intotdeauna cum sa gestioneze orice situatie. Tot ele sunt cele care pot face o sumedenie de lucruri intr-un timp foarte scurt: pot face o curatenie incredibila, folosindu-se de cateva trucuri si pot prepara bucate delicioase pentru familiile lor. In plus, femeile au un instinct innascut de a isi proteja si a isi ingriji membrii familiei, astfel ca barbatii se pot considera norocosi.

Insa, cat de des iti arati multumirea fata de femeile din viata ta? Cand a fost ultima data cand ti-ai surprins partenera de viata? Cand i-ai spus mamei tale cat o iubesti si cand ti-ai aratat aprecierea fata de bunica ta, care te-a crescut? Daca raspunsurile tale sunt “nu stiu” sau “nu imi amintesc” inseamna ca este un moment oportun sa iti arati recunostinta fata de persoanele care fac parte din viata ta.

Este foarte important pentru femei sa se simta apreciate pentru toata dragostea pe care o dau celor din jur, de aceea si tu ar trebui sa te gandesti la noi modalitati in care sa le aduci bucuria si zambetul pe buze.

3 cadouri pentru 3 persoane importante
Partenera de viata, mama, bunica si sora sunt cele mai apropiate femei din viata ta, asa ca trebuie sa le pretuiesti si sa le arati acest lucru. Daca nu iti place sa iti exprimi sentimentele in mod direct, sa stii ca o poti face cu ajutorul cadourilor si prin intermediul unui mic biletel pe care sa asterni cateva ganduri pozitive. Iata care sunt cele mai potrivite cadouri pe care le poti face celor mai importante femei din viata ta:

Cadouri pentru mama. Mama va ramane pe tot parcursul vietii tale cea mai importanta fiinta. Ea te-a dorit, te-a nascut, te-a crescut si a facut o multime de sacrificii pentru ca tu sa devii un adult responsabil, cu capul pe umeri. Cand ai fost mic, a pierdut o multime de nopti pentru ca tu plangeai si nu puteai sa dormi, apoi a avut grija sa te ridici cand cadeai si iti saruta ranile atunci cand te loveai, ca sa nu te mai doara. Crescand, ea ti-a dus grija ori de cate ori ieseai in club cu baietii si, ulterior, ti-a fost alaturi in cele mai importante zile din viata. Merita sa ii faci un cadou special, un cadou inedit, care sa aiba si o semnificatie deosebita. Poti achizitiona material din panza alba si poti confectiona, de exemplu, o lenjerie de pat pe care sa brodezi un mesaj motivational sau un simplu “multumes, mama”. Poti citi mai multe pe Sabaev.ro despre acest tip de material, insa tine cont de faptul ca poti imbina usor utilitatea cu placutul. Este un cadou la care nu s-ar astepta si pe care il va pretui mult timp de acum incolo.

Cadouri pentru iubita/sotie. Partenera de viata ar trebui sa fie pe primul loc in viata ta, iar daca ea nu se sfieste sa isi arate dragostea pentru tine, ar trebui sa ii demonstrezi si tu, la randul tau, ca si tu o respecti si o pretuiesti. Daca esti un tip romantic si mereu o surprinzi cu cate o floare sau o cutie de bomboane, poate ar fi cazul sa pui la cale un plan maret, care sa o lase fara cuvinte. Cea mai buna solutie pentru a o impresiona este sa planifici un sejur intr-un loc de o frumusete extraordinara. De exemplu, poti sa apelezi la agentia de turism Karpaten.ro si sa optezi pentru un sejur in Emiratele Arabe Unite. Imagineaza-ti numai cata bucurie poate incapea in zambetul ei daca ii vei spune ca urmeaza sa descoperiti o noua cultura, o noua bucatarie traditionala si nenumarate locuri si peisaje de o frumusete incredibila.

Cadouri pentru bunica. Poate te numeri printre acele persoane care au copilarit mai mult cu bunicii sau poate ca, pur si simplu, ii vedeai mai des decat o faceau ceilalti copii. Indiferent de situatie, bunica ta sigur a jucat un rol major in dezvoltarea ta, asa ca de ce sa nu ii oferi o mica bucurie si sa ii daruiesti ceva ce stii sigur ca are nevoie? Daca ai fost in ultima perioada la ea si ai observat ca nu ii mai functioneaza un anumit aparat electrocasnic, ii poti darui unul nou in schimb. Sa spunem ca nu ii mai functioneaza aparatul frigorific. Tu ai putea sa ii achizitionezi un frigider Arctic de pe acest link si sa iti arati recunostinta fata de toate lucrurile pozitive pe care le-a facut pentru tine.

O surpriza este intotdeauna binevenita, insa este mult mai frumoasa atunci cand o gandesti de la inceput si cand tii cont de ceea ce si-ar dori persoanele respective. Mama, partenera de viata si bunica se vor bucura enorm si vor sti ca ai vrut sa le transmiti printr-un simplu cadou toata aprecierea si dragostea. Totusi, nu te limita numai la acestea, ci gaseste intotdeauna timp sa le amintesti cat de mult le iubesti si cat de importante le consideri!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!