Cluburi, Concerte

Battle of Ostring @ Hard Club

OSTRING continuă cu finala națională! Pentru cei care v-ați distrat cu noi la semifinala Transilvaniei, așteptăm cu nerăbdare să vă revedem. Pentru ceilalți, vă garantăm că o să vă placă!

OSTRING este o arenă a metalelor. O arenă în care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiați cu un loc pe scena principală a unui festival, alături de trupe legendare. Prin poziția pe care o au în cadrul lineup-ului, au ocazia ca în fața lor să găsească fani care îi respectă, care au venit să-i vadă pentru că sunt cei mai buni. Vremurile bune sunt acum!

Împreună cu juriul vom decide cine ne va reprezenta țara la finala Internațională OSTRING care va avea loc la Rock N’ Iasi!

Ne întâlnim pe scena din Hard Club cu:

PaddingMoth – Black/Death/Metalcore – Finala Transilvania
Pyroblast – Thrash Metal – Finala Muntenia
Katara – Melodic Death Metal – Finala Banat
Inbreed Aborted Divinity – Black/Death Metal – Finala Oltenia

Bineînțeles, vor fi o mulțime de aspecte după care trupele vor fi jurizate, pentru a putea fi siguri că trupa câștigătoare are șansele cele mai bune sa ne reprezinte țara la Finala Internațională!

Voi, cei care ați ajutat scena de underground din Cluj să crească, veți avea ocazia să votați trupa favorită, astfel încât împreună să aflăm care este trupa care merge mai departe!

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Librării #cool în Cluj

Cu siguranță nu puține au fost momentele în care te-ai oprit din plimbarea de seară pentru a admira vitrina unei librării, tot timpul dichisită cu multe titluri misterioase care așteaptă …

Evenimente viitoare

Wed 26

Maria – Regina Tuturor

1 January, 1970, 12:00 am - 28 June, 2019, 9:30 pm
Wed 26

Napoca Swing Festival 2019

21 June, 12:00 pm - 23 August, 11:00 pm
Wed 26

Expoziţia Absolvenţilor UAD 2019

22 June, 6:00 pm - 30 June, 6:00 pm
Wed 26

Women of Cluj

24 June, 4:00 pm - 1 July, 6:00 pm
Wed 26

Tom Jones live la Cluj-Napoca

26 June, 6:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.