VHS @ Cinema Florin Piersic

Home $ Articole $ VHS @ Cinema Florin Piersic

by | Apr 27, 2017 | Articole

Sub numele “VHS”, acesta este cel de-al șaselea concert Young Famous Orchestra și va avea loc la Cluj în 15 mai, de la ora 19:00, la cinema Florin Piersic.

Clujenii sunt astfel invitați să participe la un concert de muzică clasică inedit alături de dirijorul Vlad Agachi, membrii orchestrei Young Famous și celebra voce Irina Margareta Nistor.

Young Famous Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre din Transilvania, dirijată de tânărul clujean Vlad Agachi, organizează al șaselea concert de muzică simfonică în 15 mai, după ce precedentele au fost primite cu mare căldură de către public. Penultimul concert, din luna martie, Tango simfonic. Și atât., susținut alături de Analia Selis, Mariano Castro și Omar Masa, a fost sold out.

Pe scenă, alături de Vlad Agachi, va fi binecunoscuta Irina Margareta Nistor, critic de film, care sub regimul comunist a lucrat ca translator pentru TVR. Cunoscută pentru dublarea în secret a peste 3.000 de filme înregistrate pe casete VHS și aduse din Vest în perioada comunistă, Irina Margareta Nistor a fost decorată cu Medalia Carol I.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!