Life Fest @ Cluj Arena

Home $ Articole $ Life Fest @ Cluj Arena

by | May 9, 2017 | Articole

UPDATE: evenimentul a fost anulat

Cluj Arena 13-14 Mai 2017

Intrarea este liberă

LIFE by DAY! 10:00 – 18:00
LIFE by NIGHT! 18:00 – LATE

Vino la festivalul care sărbătorește VIAȚA în toate aspectele sale!

Spectacole, bazaar, activități, expoziții și food court!

Vei avea parte de multe spectacole, iar copiii (magic, teatru de păpuși, concert muzică și mai multe) și adulții (DJ Adrian Eftimie, Vescan, Delia și mai multe) se pot bucura de spații de joacă și ateliere unde se pot juca si distra, picturi pe față și forme din baloane… o plimbare la Bazaar cu vânzare, zona expozițională unde puteți întâlni și cere sfaturi de la companii de renume în Cluj si Romania, cât și delicioase mâncăruri la zona de food court!

SĂ ÎNCEAPĂ DISTRACŢIA!
Pentru vizitatori de toate vârstele: ateliere pe diverse teme distractive şi utile, oferite de companii de renume în Cluj din domeniul sportului, artelor, dansului, educaţiei şi nu numai. De asemenea veţi găsi distractie de exterior, face painting, animatori simpatici, topogane și castele gonflabile, centru de escaladă, tiroliana și multe altele!

SPOR LA SHOPPING!
Unde vă aşteaptă standuri de companii diverse ce vor vinde diverse produse, obiecte, articole de îmbrăcăminte, handmade, mâncare, jucării si multe altele, utile pentru ca vizitatorii mici şi mari să găsească o gamă largă de variante frumoase și soluții la nevoile familiei de zi cu zi.

GET CONNECTED
Cunoaşte afacerile ce dezvoltă Clujul! Companii de renume din Cluj și nu numai, sunt la dispoziția voastră să vă ofere soluții, informații și oportunități pentru familia și copiii dumneavoastră din toate domeniile utile precum: medical, educație, divertisment, artă, psihologie, îmbrăcăminte și nu numai!

BON APPÉTIT
Vă asteaptă o zonă special amenajată cu mâncăruri delicioase, gustări și deserturi pline de savoare, pentru toate gusturile și preferințele!

It’s SHOWTIME!
Spectacole variate de scenă pentru copii de diverse vârste: magie, teatru de păpuşi, concerte, talent show, demonstrații diverse oferite de expozanți și multe alte surprize.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!