Funkadelic Moods @ The Shelter

Home $ Party $ Funkadelic Moods @ The Shelter

by | May 13, 2017 | Party

Funkadelic Moods & K-lu

K-lu, dj și producător din Timișoara, este prezent pe scena electronică încă din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca: funk, hip hop și breaks. Având un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, iese ușor în evidență prin seturile sale dinamice presărate cu diverse momente speciale menite să aducă un plus de bună dispoziție pe ringul de dans.

Face parte din mai multe proiecte și trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timișoara sau în afara țării. Un plus de noutate îl reprezintă show-urile audio-video, precum și apariția primului sau album intitulat ”Chestii, socoteli”.

“Dex as a DJ was born in 2007, by the will of Hip-Hop, Jazz, Funk, Afro and Reggae and with the blessing of all things Broken and Electronic. His father is Bass and his mother is Nature. He has only one brother that goes by the name of Scratch.”

Dicționar de sunete rare date tare. Responsabil cu nopți albe pentru zile negre încă din 2007. A mixat cu toți, peste tot și a fost bine! În prezent, trage tare pe scratch și preferă vibrații cât mai naturale, apropiate de esență.”

Made from Scratch | Clanu’ Butoane | Cluj-Napoca, Brașov Romania
Versatile and highly curious about everything that has sound attached to it

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!