Youth Closet Sale @ Youthink Hostel | ClujLife - Te scoate din casă
Târguri

Youth Closet Sale @ Youthink Hostel

Youth Yard Sale – Welcome summer edition

Cu vara batând la ușă și cu gândul la sale-urile anterioare, deschidem sezonul de vară cu un Yard Sale pe masură. Acest event se aliniază cu cele din trecut, vom păstra ambientul frumos, hamacele, voia bună și desigur ne vom bucura de ambientul grădinii Youthink.

Păstrăm locația și atitudinea pozitivă, locația e pet friendly și după cum ați văzut e și family friendly. De asemenea vom avea opțiunea de masaj. Înscrierile se fac la Advaita Healing, pentru cine dorește o relaxare de duminică. Acest event e multidirecțional și complex, este binevenit orice curios.

Data e 21/05, prognoza se anunță a fi cu soare, ne vom bucura de grădină și de aerul degajat de acolo. Din acest moment lista este deschisă pentru înscrieri.

Expunerea ține de fiecare participant în parte, vă rog să fiți mindful cu locul. Cel mai simplu se poate expune pe un stander, dar se pot folosi și alte idei, precum ața de cânepă, se pot lega între pomi și suspenda articole.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.