iPhone 13: una dintre cele mai importante caracteristici ale sale a fost confirmate

by | Jun 18, 2021 | Diverse

Zvonurile despre noul iPhone 13 continuă să apară de luni de zile. Acest smartphone va fi prezentat probabil în septembrie, deoarece anul acesta nu ne așteptăm la întârzieri asociate pandemiei cu coronavirus. Ca de fiecare dată, aceste noi telefoane ridică mari așteptări. Mulți utilizatori așteaptă cu nerăbdare sosirea acestui nou model, deoarece au încredere că Apple le va oferi în cele din urmă unele dintre cele mai așteptate caracteristici. Acum, ecranul lui iPhone 13 este gata de fabricație și cu acest proces au fost confirmate câteva caracteristici mult așteptate.

Ecranele Samsung sunt deja în funcțiune
Departe de ceea ce poate părea, colaborarea dintre mărcile rivale în domeniul smartphone-urilor este foarte frecventă. Și în acest caz, Samsung este cel care va fabrica ecranele noului iPhone 13. Bineînțeles că vorbim despre divizia de producție de ecrane a gigantului coreean, care este unul dintre liderii din acest domeniu la nivel mondial. Acum, Samsung a început producția de ecrane iPhone 13 și, în mod logic, surse apropiate ale lanțului de aprovizionare au putut confirma caracteristicile pe care le vor oferi noilor utilizatori aceste telefoane.

iphone

iPhone 11 – ofertele zilei la eMAG
Acestea sunt noile ecrane LPTO, care vor oferi, în cele din urmă, rata de reîmprospătare de 120Hz pe iPhone. Această funcționalitate este deja prezentă pe telefoanele Android de trei ani și o putem găsi chiar și în modele cu un cost mult mai mic. Deci, este neapărat vorba despre inovație în cazul Apple, ci mai degrabă despre o actualizare a unuia dintre cei mai importanți factori în ceea ce privește un telefon. Această rată de reîmprospătare ridicată vă va permite să vă bucurați de o interfață extrem de netedă și fluidă pe iOS, așa cum s-au bucurat utilizatorii până acum pe o multitudine de telefoane mobile Android.

În acest caz, ecranul LPTO este încă OLED și, datorită acestei tehnologii, va fi menținut un consum rezonabil de energie, permițându-vă în același timp să vă bucurați de rate de reîmprospătare ridicate. Este de așteptat ca doar modelele Pro ale iPhone 13 să aibă acest nou ecran și, prin urmare, cu o rată de reîmprospătare ridicată. Nu este prima experiență a companiei Apple cu 120Hz, pentru că au oferit-o și pe iPad Pro, așa că putem să sperăm că funcționează la fel de bine pe telefoane precum funcționează pe tabletele lor. Un ecran care va fi protagonist pentru alte lucruri, cum ar fi crestătura sa, care, deși va continua să fie, va fi mai mică decât cea actuală.

iPhone 11 – idei, prețuri, opinii
Un element care ar trebui să dispară complet, deoarece este complet depășită în cazul telfoanelor Android, este funcția Face ID. Dar, din păcate, Apple continuă să insiste asupra recunoașterii faciale, care îl obligă să continue să integreze o crestătură în partea superioară a ecranului pentru senzorul destinat acestei funcții. Apple ar trebui să renunțe la această funcționalitate, mai ales după ce s-a demonstrat că este un sistem inutil de recunoaștere biometrică în vremuri de pandemie, cu obligația de a purta măști. Ar fi mult mai simplu să adauge un cititor de amprente pe ecran și să elimine, în cele din urmă, această crestătură pe care o are pe ecran.

În cele din urmă, iPhone 13 este mult așteptat de către clienții Apple, dar și de către pasionații de electronice. Majoritatea persoanelor vor să afle cu ce se diferențiază acest nou telefon de la Apple față de seria iPhone 12 și seria iPhone 11. Având în vedere că Apple a încetat producția lui iPhone 11 odată cu apariția lui iPhone 12, întrebarea rămâne dacă același lucru se va aplica și în cazul noului iPhone 13. Să sperăm că producția de smartphone-uri a companiei Apple nu a fost afectată de pandemie și că aceasta va prezenta noul telefon în septembrie, însă lucrurile nu sunt încă stabilite. Există o posibilitate ca Apple să amâne lansarea lui iPhone 13.

Tags: (p)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This