Cu penny board-ul prin Cluj

Home $ Articole $ Cu penny board-ul prin Cluj

by | Jun 6, 2017 | Articole

În perioada următoare abordăm idei de transport urban, iar astăzi ne-am decis să vorbim despre penny board şi de ce acesta reprezintă un cadou excelent pe care îl / vi-l puteţi face chiar azi sau în perioada următoare.

Penny board-ul e un fel de mini-skateboard, făcut din plastic sau silicon. Ştiţi şi voi, placa aceea pe roţi pe care îi vedeţi pe băieţi în skatepark sau pe stradă. Spre deosebire de skateboard, care v-ar putea duce instant cu gândul la găştile de hipsteri, penny board–ul e exact la polul opus, fiind atât de mici şi colorate. Datorită materialului folosit pentru crearea lor, sunt uşoare şi copiii le pot lua peste tot cu ei. Fie că merg doar până în faţa blocului sau în Parcul Central, de exemplu, transportul acestora nu va reprezenta o problemă. Cei mici le vor purta mândri sub braţ, mai ceva ca pe o gentuţă fashion sau ultimul model de maşinuţă. Aţi crede că fiind atât de uşoare, sunt şi foarte firave, însă veţi fi surprinşi să aflaţi tocmai contrariul, ele fiind concepute astfel încât să reziste la o forţă imensă.

#Pennyboard

O postare distribuită de Yekaterina Podbereznaya (@yekaterina_505) pe

Faţă de clasicele skateboard-uri, acestea oferă ceva foarte important în plus: viteza. Pot rula pe tot felul de suprafeţe, şi chiar dacă în România încă nu vedem copii deplasându-se cu ele la şcoală, aflaţi că în afară este o metodă foarte populară. Ajunge şi la noi în câţiva ani deci. Până atunci, micuţii se pot bucura de penny-board prin parcuri sau diverse locuri de joacă.
Pe SportAddict găsiţi o mulţime de modele simpatice, puteţi fie să alegeţi unul, fie să vă construiţi un penny-board personificat, alegându-vă părţile componente. Puteţi opta pentru variantele monocolor, din plastic mat sau transparent, dar şi pentru modelele supercolorate din colecţie Street Surfing.

Prin Cluj există suficiente locaţii în care copiii pot profita la maxim de noul lor accesoriu cool. Parcul Central se află în fruntea listei, oferind suficient spaţiu pentru ca micuţii să ajungă extenuaţi acasă doar după câteva ture. O altă sugestie ar fi Baza Sportivă Gheorgheni, fiind un loc potrivit pentru toată familia. Copiii merg la spaţiul de joacă, părinţii se relaxează cu tenis de masă sau pe pista de alergare şi uite aşa aţi evitat o altă seară de mers la cinema.

Şi parcul de la Iulius Mall este o idee destul de bună, aleile având o suprafaţă pe care se alunecă uşor cu penny board. Chiar ieri am dat aici peste o fetiţă cochetă, cred că vreo 10 ani avea, care-şi lăsase părul în vânt şi mergea liniştită pe un penny board galben cu rotiţe turcoaz.

Mi l-a adus Iepuraşul de Paște şi l-am dus o dată la şcoală, să le arăt prietenelor. Toate şi-au cumpărat şi de obicei mergem în Parcul Mare în weekend şi stăm mai mult, mergem pe ele, pe lângă ele când obosim, ne place mult. Mami spune tot timpul: ai grijă să nu cazi, dar nu prea poţi cădea de pe ele, se merge foarte uşor.

De ce opresc copii prin parcuri şi-i iau la întrebări în legătură cu jucăriile lor? Pentru a vă convinge să renunţaţi la jocurile video drept cadou şi să alegeţi ceva care să vă scoată copilul din casă. Noi am pregătit şi un concurs pentru voi şi oferim un penny board, chiar dacă a trecut Ziua Copilului. Nu contează că-l vrei pentru tine sau pentru un membru mai tânăr din familia ta, oricine poate participa.

Pentru a participa la concurs:
✓ alege-ți penny board-ul preferat de aici și lasă un comentariu mai jos în care să ne spui modelul
✓ share-uiește acest articol
✓ revin-o pe 13 iunie și află dacă ai câștigat (extragerea va fi random)
Update: Felicitări Criquét Golden.

#mein #pennyboard #pink #and #blue #love #happy

O postare distribuită de polnishgirl 🙂 (@roxi_pl.de) pe

Who wants to have fun on a penny board?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!