Piața de flori @ Strada Potaissa

Home $ Articole $ Piața de flori @ Strada Potaissa

by | Jun 12, 2017 | Articole

Transformăm o stradă de poveste într-o piață de suflet. Producători locali de plante aromatice și ornamentale, floriști și designeri florari cu experiență sau mici florării chic vin la prima piață de flori altfel organizată pe Strada Potaissa, una dintre cele mai frumoase străzi pietonale ale orașului, cunoscută în special pentru vechiul zid de apărare al cetății medievale a Clujului.

Pentru a pune în evidență strada la fața locului va fi amenajată o fântână arteziană temporară care să întregească peisajul pieței de flori, un peisaj atât de întâlnit în micile piațete din Vestul Europei. Așadar, o stradă de poveste se transformă într-o piață de suflet, iar întregul oraș este invitat să o descopere.

Intrarea este gratuită, iar piața de flori va funcționa în intervalul orar 14-22.

Va fi amenajată și o mică zonă de lounge unde întreaga săptămână oaspeții pieței de flori vor putea servi diverse băuturi răcoritoare și alcoolice dar și mâncare.

În fiecare seară atmosfera va fi însuflețită de statui vivante și artiști care vin să întregească tabloul unei străzi regăsite și renăscute prin frumusețea și parfumul florilor care o vor ocupa.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!