5 locuri cool din Cluj unde să-ți schimbi look-ul

by | Sep 27, 2017 | Recomandări, Servicii

Poate ați observat că de curând ne-a fost furată atenția de către un subiect nou, dar care se află de când lumea și pământul pe buzele tuturor. Mai devreme sau mai târziu credem că tot se ajungeau la dezbaterile pe marginea acestei teme, așa că nu am mai amânat momentul și ne-am deschis brațele către aria… frumuseții, dacă îi putem spune așa. Ne-am gândit că dacă facem recomandări în legătură cu unde să vă beți cafeaua, unde să luați micul dejun, de unde să comandați mâncare la prânz, ce activități să aveți după-amiază și în ce cluburi să ieșiți noaptea, atunci cu siguranță putem recomanda și câteva locuri cool din Cluj unde vă puteți schimba look-ul. Right?

Gett’s Color Bar
Gett’s Color Bar Platinia este cu siguranță un punct de referință în domeniul serviciilor de înfrumusețare din România, fiind lider pe piața locală de profil. După ce au revoluționat Bucureștiul cu un lanț de 10 saloane și milioane de coafuri și frizuri îndrăznețe, s-au hotărât să depășească granițele capitalei și anul acesta au ajuns la Cluj, unde operează în sistem franciză. Odată ce le-ați trecut pragul puteți uita de absolut orice și să vă lăsați pe mâna specialiștilor care se vor ocupa de spălat, tuns, vopsit și coafat, toate acestea folosind produse de îngrijire a părului și al scalpului renumite pentru calitatea lor. Stiliștilor de aici le plac provocările, culorile, părul lung, scurt, buclele, orice v-ați putea imagina și vă întâmpină mereu bucuroși să vă transforme look-ul într-unul fresh, chic, #cool. Aici aveți lista lor de prețuri, însă eu am făcut un calcul simplu, iar pentru o nouă înfățișare, asta incluzând tot pachetul – spălat, tuns, vopsit, uscat – doamnele ar plăti în jur de 270 de lei dacă se lasă pe mâinile unui stilist. Pentru domni, un tuns și un uscat ar fi între 56 și 87 lei. Serviciile sunt structurate pe nivele de experiență. În articolul acesta am povestit mai multe despre câteva motive pentru a le trece pragul.

Adresă: Strada Alexandru Vaida Voievod 53-55, Iulius Mall

Pop Academy
Cunoscută drept prima academie de hairstyling din Transilvania, Pop Academy a devenit locul preferat al multor din Cluj, din simplul motiv că pune același accent pe perfecțiunea tehnică, cât și pe expresivitatea fiecărei noi tunsori. Adrian Pop, directorul creativ și trainer Wella România, alături de sora sa, Ioana, au pus bazele acestei academii, unde vin oameni din întreaga țară pentru a descoperi trend-urile momentului și a-și îmbunătăți tehnica, iar mai apoi pentru a crea tunsori care să scoată în evidență trăsăturile deosebite ale celor care le trec pragul. Chiar dacă nu funcționează ca un salon obișnuit, ci ca o sală de curs, aveți ocazii nenumărate să deveniți cea mai bună versiune a voastră, fizic vorbind, cu ajutorul lor. Ca model la Pop Academy veți avea parte de o analiză amănunțită a fiecărui detaliu al fizionomiei, părului, stilului vestimentar și veți obține un look incredibil.

Adresă: Strada Frederic J. Curie, nr. 2

#cut #details #popacademy

A post shared by Geri Huszar (@geri.huszar) on

Boudoir Studio
Se pare că saloanele de frumusețe tind să unească mai des decât ne-am fi gândit membrii aceleiași familii, pentru că Boudoir Studio a apărut, de asemenea, ca urmare a ideii a doi frați: Eduard și Edina. De 5 ani de zile, pasiunea, atenția pentru clienți și atmosfera primitoare au transformat salonul lor în una din cele mai îndrăgite locuri din oraș, mai ales că au optat pentru un design de inspirație franceză. Desigur, oamenii merg pentru ceva mai presus de asta, și chiar dacă calitatea serviciilor este indiscutabilă, clienții se reîntorc iar și iar pentru felul în care sunt întâmpinați, pentru sentimentul aparte pe care îl au când văd în munca cuiva respect, imaginație și rafinament. Vă oferă servicii de coafor și hairstyling, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar aici puteți vizualiza lista de prețuri. Ca idee, un pachet ce include spălat, vopsit, coafat, styling ajunge la 200 – 250 lei dacă alegeți un stilist, sau 380 – 490 lei dacă vreți să vă încredințați părul în mâinile unui director artistic. Asta în cazul genului feminin. Pentru bărbați, un pachet tuns se încadrează între 40 și 110 lei.

Adresă: Calea Turzii, nr. 85

Vestige
De pe listă nu poate lipsi unul dintre cele mai în vogă saloane de frumusețe din Cluj, Vestige, unde o găsiți pe Simina Cheteleș alături de Raul Tișa, care împreună au și pus bazele unei academii de formare. Nimic nu vorbește mai mult despre admirația și încrederea pe care le-o acordă clienți decât faptul că au deschis cel de-al doilea salon la doi ani după prima apariție al acestui brand, pe strada Iuliu Maniu, fiind așadar prezenți momentan în două locații. Fie că optați pentru un look misterios, inocent, gingaș, rebel, sofisticat, sau orice altul care credeți că vă definește cel mai bine personalitatea, cei de aici promit că vă oferă exact ceea ce căutați. Și știți voi cum e când mergem la tuns, coafat, vopsit. Câteodată nici nu e nevoie de prea multe cuvinte, căci gândurile ne-au fost citite. Adică așa sper că e la toată lumea, eu una n-am ieșit niciodată plângând dintr-un salon.

Adresă: Strada Constantin Brâncuși, nr. 126 și Iuliu Maniu, nr. 4

Barber Society
Demult se aștepta în Cluj un loc cum e Barber Society, iar domnii au fost mai entuziasmați ca la golul câștigător al echipei lor preferate de fotbal în Champions League. Tunsori care vă scot din anonimat, un vibe relaxat, muzică bună, customer service de excepție… nu o zic eu, am văzut oameni mulțumiți și cu părul fain aranjat ieșind de acolo. Omul înfăptuitor de minuni din acest loc poartă numele de Tudor și este multiplu câștigător al unor concursuri de bărbi din țară, deci e clar că știe el ce știe. În plus, nu e singur aici. Dar cum eu nu sunt clar în măsură de a vorbi prea bine despre frizuri bărbătești, bărbi și nevoile masculine într-un salon de genul, las aici un review cules de pe Facebook, că-mi place mult cum sună: ”E atât de smooth tranziția de la netuns la tuns, încât nici nu îți dai seama cum trece timpul. Te ridici, te scuturi și ești alt om.”

Adresă: Calea Dorobanților, nr. 33-35-37

?Just a normal day at work?#barview #BarberSociety #innercontext #cocacola #barbers #barbershop

O postare distribuită de Barber Society (@barbersocietycluj) pe

Voi urmați. Ce recomandări aveți astăzi pentru noi?

P.S.: Când ai mare nevoie de un specialist din industria hair & beauty, poți oricând să te bazezi pe Stailer – platforma gratuită prin care te programezi în doar câteva click-uri la salonul și stilistul preferat. Poți naviga, descoperi și compara cele mai bune servicii disponibile în zona ta, alege ora și ziua potrivită pentru tine și lăsa review-uri la final. Să știe și alții ce bine ți-a fost.

Evenimente viitoare

Fri 26

Cluj-Napoca: Space In The City

6 February, 10:00 am - 30 April, 8:00 pm
Fri 26

Expoziția EROINELE la Cluj-Napoca

11 February, 10:00 am - 14 March, 6:00 pm
Fri 26

Portrete feminine de odinioară

22 February, 9:00 am - 9 March, 5:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This