Au început înscrierile pentru voluntari în echipa Zilelor Clujului!

Home $ Știri Cluj $ Au început înscrierile pentru voluntari în echipa Zilelor Clujului!

by | Apr 3, 2018 | Știri Cluj

Zilele Clujului, cel mai mare festival al orașului, caută voluntari pentru ediția a 8-a. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca și se va desfășura în perioada 17-20 mai 2018, în peste 30 de locuri din oraș.

Peste 150 de voluntari au contribuit anul trecut la organizarea Zilelor Clujului, aducând și mai multă energie și culoare festivalului.

Principalele motive pentru care foarte mulți tineri aleg să fie voluntari la Zilele Clujului sunt:
– pentru a contribui la un festival recunoscut pentru calitatea și varietatea programelor, dar și pentru amploarea sa (peste 250.000 participanți la Zilele Clujului 2017 în cele 4 zile de evenimente);
– pentru experiența și cunoștințele acumulate în domeniul producției de evenimente;

– pentru distracție și prieteni noi.

Zilele Clujului 2018 se anunță a fi o ediție aparte dat fiind că, de această dată, sărbătoarea este dedicată atât orașului, cât și întregii Românii. Anul Centenarului – celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire este tema ediției și va îngloba atât evenimentele tradiționale din programul Zilelor Clujului, darși noi proiecte speciale.

Cei care doresc să se înscrie ca voluntari în echipa Zilelor Clujului 2018 trebuie să completeze acest formular până la data de 25 aprilie și să îndeplinească următoarele condiții: să aibă 18 ani împliniți până la data de 14 mai 2018, să fie o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă, să aibă disponibilitate în perioada evenimentului.

Formularul de înscriere și mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook “Zilele Clujului” și pe website-ul primăriei.

Formularele sunt disponibile și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 7. Acestea pot fi trimise prin e-mail la adresa [email protected] sau depuse la Registratura Primăriei, Str. Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!