Locații din Cluj unde poți urmări meciurile de la Campionatul Mondial 2018

Home $ Articole $ Locații din Cluj unde poți urmări meciurile de la Campionatul Mondial 2018

by | Jun 15, 2018 | Articole

Mă știți cum sunt… pasionată de fotbal până în măduva oaselor. Cine crede că sunt doar o gagică care se plimbă prin localuri și-și dă cu părerea, nu știe de ce sunt în stare când începe un campionat. Merg la cumpărături, mă apuc de sală, încep să merg la biserică, fac voluntariat și plimb căței, cam atât de departe vreau să stau de orice fel de țipete de fericire (sau nu) cauzate de ce se întâmplă pe teren.

Ieri a început FIFA World Cup 2018, adică Campionatul Mondial de Fotbal de anul acesta. Până și un necunoscător și-ar da seama că vorbim despre ceva destul de important în lumea fotbalului doar după denumire. Anul acesta, țara gazdă este chiar bătrâna Rusia, ce își deschide porțile pentru 32 de echipe, iar meciurile vor împânzi 12 orașe ale țării. Vorbim de primul turneu care are loc în Europa de Vest, iar bătălia a debutat în mare fel aseară, în confruntarea dintre Rusia și Arabia Saudită, care s-a încheiat cu scorul de 5-0 pentru Rusia. Astăzi, de mare interes este meciul dintre Spania și Portugalia, de la ora 21.00, și pentru că știu că au trecut demult vremurile în care se stătea și se țipa în fața televizorului, vă prezint câteva locații din Cluj unde puteți urmări meciurile de la Campionatul Mondial 2018.

Eu de câte ori am fost la Deutsches Haus, de fiecare dată am nimerit în timpul unui meci și mi-a plăcut mult atmosfera de acolo. Nu se țipă ca la spitalul de nebuni, nimeni nu-și aruncă berile din mână de nervi, iar aerul acela nemțesc, specific locului, parcă îi dă momentului un farmec aparte. Acum, că au deschis și terasa, despre care vam povestit mai multe în articolul de aici, era de așteptat că vor proiecta meciurile și afară. Au un super-proiector înăuntru, un nuc răcoros și ecrane afară și suficiente locuri pentru toată lumea, deci mi se pare că e locația ideală. De asemenea, dacă mergeți cu gașca de prieteni, puteți profita de oferta lor la Krombacher Pils: la 3 beri comandate deodată, primiți una gratis. Ce zici, suni trei prieteni și diseară mergeți să vedeți meciul la Deutsches Haus? Nu uita să verifici și secțiunea de mâncăruri din meniu, sigur ți se face poftă de ceva. Mai nou au introdus și meniu de prânz, cu două variante pentru fiecare fel, la doar 29 lei.

Adresă: Plopilor, 51-55 // Facebook // Site

Nu e o listă cu locații unde poți viziona evenimente sportive până nu este menționat și Marty Sports & Grill, așa că nu puteam trece mai departe fără a recomanda și acest local. Locul este gândit special pentru așa ceva (meciuri adică) și cumva îți induce starea de mare sportiv și susținător încă de când intri pe ușă, chiar dacă tu tremuri și când ai o mică minge de tenis în mână. Ce e foarte tare la Marty e că poți intra trist, poate să-ți piardă echipa preferată și să nu găsești taxi ca să te întorci acasă, dar poți câștiga bilete la Electric Castle dacă comanzi un Electric Burger până în data de 30 iunie, îi faci o poză faină și o uploadezi pe Instagram cu hashtag-urile #ElectricBurger și #MartyRestaurants. Câștigătorul este ales săptămânal, deci mai ai câteva șanse. 2-3 mai exact. Vezi aici regulamentul oficial al campaniei.

Adresă: Republicii, 109 // Facebook // Site

Desigur, puteți să mergeți la 4 Champions sau la Warm Up, depinde unde mai prindeți loc. Ambele sunt situate lângă Cluj Arena, fiind cumva parte încorporată a Sălii Polivalente. La 4 Champions am văzut că au, de asemenea, un proiector pe care l-au scos afară, să se audă golurile în tot cartierul și ar trebui să vadă toată lumea foarte bine, indiferent de unde stă. Dacă nu, liniștiți puteți intra înăuntru, că acolo chiar nu rămâne colțișor de unde nu puteți vedea pe ecrane. Apropo, au și meniul zilei la doar 18 lei, puteți pleca de la lucru cu scuza că mergeți la masă și vedeți și meciul de la 15:00, dacă rezistați până atunci. Mai mâncați și voi o banană, mai forțați norocul.

Adresă: Aleea Stadionului, Sala Polivalentã // Facebook 4 Champions // Facebook Warm Up

A post shared by Vasile Manu (@vasilem24) on

Întotdeauna când recomand Jaxx American Restaurant în unul din articolele mele, mai întâi mă cuprinde o poftă teribilă de tex-mex, după care simt cum mă enervez ușor pentru că încă există oameni care cred că aici e doar muzică rock și pletoși. Treaba lor, să asculte în continuare piesele de la trending de pe YouTube, eu voi merge la Jaxx de fiecare dată când am ocazia și vreau să degust specialități americane și mexicane, când vreau să mă simt ca într-un film și să profit de decorul lor, inspirat de formații rock, mașini și chopper, dar și atunci când se pune problema vizionării unui eveniment sportiv, căci ecranele sunt deja pornite. Nu uitați că meciurile merg cel mai bine cu o bere bună. Sunteți acolo deja?

Adresă: Emil Isac, 25 // Facebook // Site

Simpatica Makeba are campionatul acesta titlul de ”Official England Pub for the World Cup 2018”, și fiecare meci al Angliei va fi difuzat pe un ecran mare, afară. Partea bună? Shot-uri gratis pentru fiecare gol al Angliei și ofertă 4+1 gratis la halbele de Ciuc. Bine, între noi fie vorba, difuzează în fiecare zi meciurile de la ora 18.00 și de la ora 21.00, nu știu exact ce s-au înțeles cu englezii, dar…

Adresă: Str.Inocențiu Micu Klein, Nr.23 // Facebook

În ultimă instanță, dacă nu vreți să treceți pe la Boots and Beats at Sports Festival ca să încercați un sport nou, poate măcar vreți să vă uitați la unul. Destul de vechi. Puteți urmări meciurile pe platoul Sălii Polivalente, în aer liber și, bonus, au și DJs care vor întreține atmosfera dintre meciuri! Din păcate,  îi găsiți acolo doar până duminică, când se termină Sports Festival.

Tu unde urmărești meciurile campionatul acesta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!