Ce specialități portugheze poți încerca la A Camponeza în perioada Untold

Home $ Articole $ Ce specialități portugheze poți încerca la A Camponeza în perioada Untold

by | Aug 1, 2018 | Articole

Tu ai colindat astăzi pe străzile Clujului? Dacă ai început să simți forfota de prin oraș, buna dispoziție și ai văzut multe fețe noi, știi deja ce se petrece: Untold bate la ușă și vrea să te ducă la 4 zile de distracție continuă. Nu te opune valului, căci nu are sens, plus că sigur nu vei regreta.

Noi credem că pentru distracție te pregătești corespunzător: aduni gașca de prieteni, îți alegi ținutele de festival și te gândești cum poți să-ți reîncarci bateriile zilnic pentru o nouă rundă de dans și experiențe. Cine zice că-i simplu să fii festivalier, n-a văzut în viața lui unul și doar împarte impresii, ce și cum crede el că este la un asemenea eveniment. Doar noi, festivalieri cu acte în regulă, știm cât este de greu să petreci atâtea zile, să rămâi în picioare.

A Camponeza – Casa das Espetadas intră în spiritul de festival și dorește să contribuie pentru a te asigura că te bucuri de distracție cât e noaptea și ziua de lungă. Dacă în mod normal își deschide ușile pentru iubitorii de carne exotică, pește și fructe de mare începând cu ora 19:00, în perioada 2 – 5 august 2018, programul de funcționare va fi de la ora 15:00. Chiar și începător să fii, tot știi că e regulă de aur să nu mergi flămând la festival. Așa, numai bine intri la A Camponeza, te bucuri de o masă delicioasă, și pornești apoi spre Untold.

Mai ales că pe lângă meniul A la carte, v-au pregătit și un meniu special care să vă energizeze pe durata UNTOLD. Dăm din casă și vă facem poftă cu o parte dintre preparatele care vă vor încânta papilele gustative. După o noapte intensă pe Cluj Arena, Beef MAIN STAGE – vrăbioară din vită din insula exotică Azores cu cartofi rustici și legume grill vine ca o explozie de arome pentru a te pregăti pentru o nouă zi. Sau cum sună un burger surf and turf cu carne de vită, creveți și asezonat cu cartofi prăjiți? Pentru a reintra în atmosfera de festival vă așteaptă o selecție de vinuri floral–fructate sau mai corpolente. Și parcă alături de un vin bun se potrivește de minune un platou de șuncă uscată iberică, mixt cu brânzeturi sau chorizo.

Important de reținut pentru gurmanzi este faptul că materia prima este importată din Portugalia și arhipeleagul Madeirei, astfel intensitatea gusturilor este într-adevăr aparte.

A Camponeza – Casa das Estepadas vă întâmpină cu un meniu care nu doar că vă energizeze suficient pentru vă bucura de e o experiență completă de festival, dar vă oferă și o o experiență culinară inedită. Îi găsiți pe str. Emile Zola, nr.2 și la numărul de telefon 0734 047 713.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!