13 evenimente de neratat în noiembrie la Cluj

Home $ Articole $ 13 evenimente de neratat în noiembrie la Cluj

by | Oct 31, 2019 | Articole

Deja e noiembrie? Nici nouă nu ne vine să credem cât de repede zboară timpul. Mai ieri povesteam despre concerte, evenimente sportive și festivaluri de neratat în această toamnă și deja ne și aflăm la sfârșitul anotimpului. Din fericire, luna noiembrie ne oferă activități sociale bogate și ne dă motive să ieșim de sub plapumă. Știm și noi că s-a răcit afară, iar vremea ploioasă ne strică pofta de a ieși în oraș, dar cu așa multe evenimente nu ai cum să stai prea mult timp în casă. Ne luăm puloverul favorit la care îi adăugăm umbrela drept accesoriu și pornim în noiembrie cu chef de distracție. Unde mergem? Descoperiți mai jos.

Acadelia
Carismatica artistă Delia vine la Cluj cu un spectacol încărcat de nebunie, culori și hituri pe care le-ați auzit la radiourile naționale. Show-ul Acadelia promite să ne scoată din plictisul cotidian și ne va îndulci seara de 3 noiembrie. Grijă mare dacă veniți cu cei mici la spectacol, deoarece concertul nu va fi cenzurat. Rebela Delia ne va convinge să ne ridicăm de pe scaune și să fredonăm alături de ea melodii noi și vechi. Bilete sunt încă disponibile aici.

FISC
Știți cu ce se tratează cel mai bine frigul de afară? Cu o porție de râs, bineînțeles! Începutul de noiembrie ne aduce Festivalul Internațional de Stand Up Comedy ce are trecut în program 4 spectacole de comedie pură. Ce-a de-a șaptea ediție îi prezintă în fața publicului pe Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu, Nicu Bendea, Maria Popovici, Banciu, Mincu și mulți alții care vă vor face să râdeți încă 3 zile după terminarea show-urilor. Festivalul se va desfășura în perioada 6-9 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților. Biletele s-au pus în vânzare aici.

Mama Mia
În data de 6 noiembrie asistăm la „Spectacolul anului 2018”, după cum a fost desemnat Musicalul Mama Mia. Spectacolul interpretat live aduce la BT Arena o distribuție de excepție, formată din importanți artiști români, printre care se numără: Loredana Groza, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Țurcașiu, Anca Sigartău și mulți alții. Apreciat la nivel internațional, show-ul se numără printre evenimentele la care trebuie să participați o dată în viață. Acum aveți ocazia perfectă, așa că nu ezitați să vă cumpărați repejor un bilet.

BATRA
Bienala de Arhitectură Transilvania vine în 2019 cu cea de-a patra ediție care va aborda tema Viitorul/Acum. Evenimentul își propune să motiveze comunitatea să se implice mai mult în planurile arhitecților și urbaniștilor pentru a crea un mediu înconjurător pe placul tuturor. Preocupările acestei ediții sunt îndreptate spre arhitectura verde, armonia habitatului și spre modalitățile de a integra elemente tradiționale în arhitectura modernă. Juriul este pregătit să premieze cele mai creative proiecte arhitecturale, iar noi suntem gata să participăm la BATRA din 7 până în 24 noiembrie.

Hi Fi Fi
Minimal lovers, this one is for you. Party-ul Hi Fi Fi se numără printre evenimentele pe care nu trebuie să le ratați la început de noiembrie, mai ales dacă muzica electronică nu lipsește din playlist-ul vostru personal. Sala Polivalentă va răsuna de beat-uri underground, de mixuri fresh care vă vor ține pe ringul de dans până la răsăritul soarelui… poate chiar mai mult. Ricardo Villalobos b2b Raresh, Mihigh, Petre Inspirescu și K.D.Chriss sunt dj-ii care se vor asigura de distracția voastră cât e noaptea de lungă. Nu pierdeți timpul și achiziționați-vă biletul.

Noapte Devoratorilor de Publicitate
Pentru cea de-a 24-a ediție, iubitorii domeniilor de comunicare se întâlnesc la Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Evenimentul va avea loc în data de 9 noiembrie și se va desfășura la Cinema Florin Piersic. Această ediție are doi invitați speciali, Mircea Bravo și bunica, iar ei ne vor împărtăși câteva secrete ale succesului pe social media. Biletele se pot achiziționa de aici.

Bryan Adams
Unul dintre concertele pe care trebuie să le aveți în vedere în ultima lună de toamnă este și cel al lui Bryan Adams. Cântărețul canadian ajunge în Cluj în data de 11 noiembrie cu un spectacol de promovare a celui mai recent album lansat, Shine a Light. Fiți pregătiți de balade rock și de o atmosferă romantică pe care doar Bryan știe cum să o transmită. Tot ce îmi doresc de la acest concert este să aud live Everything I Do și pot să fiu fericită toată luna noiembrie. Show-ul va avea loc la Sala Polivalentă, iar biletele se achiziționează de aici.

Cluj Tech Society
Organizatorii Târgului de Cariere se întorc cu un eveniment nou nouț dedicat pasionaților de IT. Cluj Tech Society se desfășoară între 15 și 16 noiembrie, la Sala Polivalentă. Ce surprize vă așteaptă? Conferințe numai bune pentru a vă oferi viziuni proaspete asupra tehnologiei, oferte interesante de job-uri și un spațiu de gaming în care să vă testați abilitățile. Mai multe detalii vor fi anunțate pe pagina de Facebook, așa că fiți pe fază! Intrarea la eveniment este gratuită, însă trebuie să aveți cont pe aplicația eJobs.

Smiley_Omul
Numai de concerte faine avem parte în noiembrie, mai ales că și Andrei Tiberiu se înscrie pe lista artiștilor care vizitează Clujul. Smiley, după cum toată lumea îl cunoaște, a pornit în cel mai mare turneu al său, intitulat Smiley_Omul și nu avea cum să nu poposească și în orașul transilvănean. Cântărețul se reinventează în acest show și ne „amenință” că va transmite un amalgam de emoții la care se adaugă lumini, proiecții și alte efecte speciale. Muzica lui va răsuna la BT Arena în data de 18 noiembrie. Eu cu siguranță nu vreau să ratez spectacol și fug cu un click să-mi cumpăr biletul online.

Transylvania Mountain Festival
Transylvania Mountain Festival este un eveniment internațional ce are drept scop încurajarea publicului la practicarea mai deasă a sporturilor de exterior. Ediția din 2019 vine cu invitați din lumea competițiilor sportive, cum ar fi patinaj, atletism, alpinism, canyoning și multe altele. Din program nu va lipsi o expoziție dedicată activităților montane, dar nici workshop-urile desfășurate în aer liber. Festivalul se va desfășura din 22 până în 24 noiembrie, iar locația sa principală va fi Cinema Victoria. Cei interesați își pot achiziționa un bilet de aici.

Târgul de Crăciun
Santaaaaa…. is coming to toooown! E abia noiembrie, puțin cam devreme pentru această melodie, însă nu mă pot abține din a o cânta, mai ales că Târgul de Crăciun își aprinde luminițele la finalul acestei luni. Începând cu 22 noiembrie, familionul se strânge din nou în Piața Unirii la un pahar de ciocolată caldă, colinde și nelipsitele ateliere de la Căsuța lui Moș Crăciun. Căsuțele decorate și patinoarul nu lipsesc nici în această ediție, însă târgul vine și cu noutăți. Un carusel cu luminițe, un iglu care adăpostește o familie de urși polari și o iesle de Crăciun sunt doar câteva surprize care ne așteaptă anul acesta. Mai e puțin și le descoperim pe toate.

We Love Retro
Globuri de discotecă și muzica anilor ’90. Nu există nicio îndoială că We Love Retro se întoarce în Cluj, de această dată în seara de 23 noiembrie. Cea de-a cincea ediție îi va aduce pe scena de la Sala Polivalentă pe Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project. Artiștii unei generații vin cu hit-uri internaționale pe care le fredonăm chiar și în timpurile prezente. Long live old music! Biletele sunt disponibile aici.

Stand-up Comedy
Dacă începutul de noiembrie ne găsește la Casa de Cultură a Studenților unde râdem pe săturate, spre finalul lunii ne întoarcem în aceeași locație pentru un alt show de stand-up comedy. De această dată, Costel și glumele sale spumoase vor fi vedetele principale. Unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din țară revine la Cluj cu un spectacol proaspăt scos din cutie, denumit „Ia gata, mă omor.” La cum îl știu eu pe Costel, tind să cred că noi vom fi cei care ne vom da duhul de la prea mult râs în seara de 25 noiembrie. Pentru a ocupa un loc în sală vă puteți cumpăra biletele de aici.

Tu pe unde hoinărești în noiembrie?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!