#HomeDelivery în Cluj: Cele mai bune opţiuni pentru vegani | #vegfoodiecluj

Home $ Articole $ #HomeDelivery în Cluj: Cele mai bune opţiuni pentru vegani | #vegfoodiecluj

by | Nov 4, 2019 | Articole, Home Delivery

Știți momentele acelea când vrei să mănânci ceva bun, dar nu ai chef nici să gătești, nici să ieși din casă?
Comand destul de des mâncare acasă, așa că v-am pregătit o listă cu cele mai faine servicii de delivery din Cluj când vine vorba de mâncare vegană.

Grande Pizza care, în ciuda numelui, nu livrează doar pizza, ci și unii dintre cei mai buni burgeri vegani din Cluj, și nu numai. Sunt fascinată de chiftelele din legume, de clătitele din linte cu avocado și tofu, de salatele și supele lor. Am testat deja tot meniul vegan și nu mă voi opri aici. Îmi place că livrează repede, mâncarea ajunge mereu caldă și proaspătă. În ceea ce privește prețurile, un meniu cu burger costă aproximativ 30 de lei, iar un aperitiv nu depășește 20 de lei. Porțiile sunt într-adevăr mari #grandeisgrande

Mereu am fost fană sushi, iar de când s-a deschis Sushi Point, comand și mai des mâncare japoneză. Preferatul meu e meniul zilei, o combinație de supă și sushi cu doar 29 de lei. La ei găsiți și legume tempura, orez și tăieței prăjiți, multe feluri de sushi cu legume. Meniul e pentru toate gusturile, iar eu m-am îndrăgostit de mâncarea lor. Pentru că au bucătăria în zona centrală, comanda ajunge repede în orice parte a orașului.

O surpriză plăcută a fost Casa Goia Delivery, unde am găsit multe preparate vegane, inclusiv pizza cu brânză vegetală. Mă bucur de fiecare dată când descopăr un nou serviciu de delivery cu mâncare pe gustul meu. Pizza lor este chiar bună, nu exagerează cu ingredientele, iar blatul e subțire și gustos. Prețurile sunt puțin mai mari, dar punând în balanță prețul și calitatea, aș spune că sunt chiar ok.

Dacă vă place mâncarea indiană, cei de la Indigo au și serviciu de delivery, livrează rapid cel mai bun curry din oraș. Partea și mai faină e că în timpul săptămânii puteți comanda meniul zilei, care conține curry și orez sau cartofi prăjiți indieni, iar pentru pofticioși, și supa de linte are preț special la prânz. Eu comand des pâinică indiană cu cartofi, e delicioasă.

Dacă până acum aveam impresia că mâncarea sănătoasă nu poate fi și gustoasă, cei de la Rawdia mi-au schimbat radical părerea. Ei gătesc vegan, fără zahăr, fără gluten, au chiar și preparate raw absolut delicioase. La început de săptămână postează meniul zilnic (29 de lei) și livrează la birou, acasă sau oriunde vreți să luați un prânz plin de nutrienți. Eu sunt fana micuțului lor restaurant, la ei am mâncat cel mai bun humus din oraș, iar despre deserturile raw nu vă spun nimic, vă las să vă convingeți singuri.

Data viitoare când nu aveți timp de gătit nu vă faceți griji, Clujul e plin de opțiuni vegane livrate chiar la ușa voastră. Eu tocmai am trimis o comandă de burger. Voi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!