Birouri de traduceri autorizate în Cluj

Home $ Articole $ Birouri de traduceri autorizate în Cluj

by | Nov 17, 2019 | Articole, Descoperă Clujul

Bonjour, mes amis! Dacă aveți nevoie de o traducere autorizată, fie că este pentru interes personal sau pentru o societate, Clujul pune la dispoziție câteva birouri de traduceri foarte utile.

Pe strada Napoca nr. 5 se află cei de la Topptrad. Ei se ocupă cu traducerea de documente din peste 30 de limbi, printre care: engleza, franceza, germana, daneza, norvegiana, araba sau rusa. Printre tipurile de documente traduse și autorizate se pot număra: acte auto, acte de studii, medicale sau de stare civilă, precum și documente de societăți comerciale. Motto-ul lor? “Servicii profesionale de traduceri autorizate, legalizate, tehnice, urgente.”
În cazul în care sunteți în căutare de servicii de interpretariat, Topptrad le asigură pentru notariate, căsătorii la starea civilă, întâlniri de afaceri, delegații, conferințe, negocieri și interviuri de angajare.

Cei de la Best Trad se mândresc cu o echipă de lingviști profesioniști și o rețea de peste 3000 de traducători autorizați. Ei se descriu simplu: “Suntem o companie de traduceri care ține pasul cu ritmul de creștere al orașului în care s-a înființat. Sau, mai bine zis, Best Trad este un clujean cu pricepere la vorbe!” Îî găsiți în mai multe locații: str. Regele Ferdinand nr. 9, Bulevardul Eroilor nr. 17, și str. Napoca nr. 23.

Cei de la Actalia au biroul chiar în inima Clujului, pe Străzile Memorandumului 26, ap. 2 și pe Eroilor 18, ap. 4.Scopul lor este de a realiza traduceri bune și rapide, și sunt specializați pe traduceri tehnice și medicale. De asemenea, pe lângă traduceri, cei de la Actalia oferă și servicii de interpretariat. Blogul lor este plin cu articole în domeniu, care merită citite.

Tot pe strada Memorandumului, de data aceasta la nr. 8, etajul 1, îi găsim pe cei de la Traduceri Elite. Descrierea lor mi-a făcut cu ochiul: întreg globul pământesc e locul nostru de joacă. Ei bine, “jucăriile” lor sunt limbile străine și rezultatul este o traducere de calitate a documentelor.

Interlingua Traduceri Cluj poate fi o altă opțiune foarte bună. Gama de traduceri este similară, la care se mai pot adăuga cele economice și bancare. La fel ca și celelalte birouri enumerate mai sus, ei garantează acuratețea traducerii (care este realizată inclusiv în zilele nelucrătoare), și oferă opțiuni accesibile de plată în rate, confidențialitatea datelor și livrarea gratuită la sediu a documentelor traduse. Îi găsiți pe strada Pavel Roșca nr. 4 (în apropiere de Curtea de Justiție).

În principiu, toate aceste birouri traduc limbile de circulație internațională precum engleza, franceza și germana, dar și multe alte combinații de limbi scandinave, asiatice sau slave. Indiferent de nevoile voastre, cu siguranță veți găsi soluția potrivită!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!