#FollowMe: Marius Bidi a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

Home $ Articole $ #FollowMe: Marius Bidi a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

by | Nov 17, 2019 | Articole, Descoperă Clujul

5 zile, 5 întrebări, 5 povești. Continuăm seria #FollowMe în care, timp de o săptămână, contul nostru de Instagram este preluat de un Instagrammer… din Cluj. Le-am analizat preferințele și obiceiurile fotografice, am venit cu câteva întrebări, iar ei cu pozele și răspunsurile.

În săptămâna care abia a trecut l-am avut ca invitat pe contul nostru pe Marius Bidi, un nume care ne-a atras atenția în nenumărate ori prin postările sale în care surprinde Clujul într-un mod inedit. Succesul capturilor sale le pune pe seama unui lucru destul de simplu: e la locul potrivit, în momentul potrivit, fapt pe care nu îl putem contrazice uitându-ne la profilul său. Haideți să vedem pe unde ne-am plimbat alături de acesta.

Locul favorit din oraș în care arhitectura întâlnește apa.

Când spun Cluj, automat gândul mă duce la Parcul Central (locul în care arhitectura întâlnește apa): locul în care de mic mergeam să hrănesc rățuștele de pe lac, locul în care, adolescent fiind, îmi petreceam weekend-urile la un meci de fotbal împreună cu tatăl meu sau locul în care, în prezent, mă bucur de festivalul meu preferat.

Ce preferi: blue hour sau golden hour?

Clujul încă adormit în lumina aurie a soarelui abia trezit îmi creează cadrul perfect pentru orice shooting.

Du-ne într-un loc în Cluj pe care îl consideri a fi “secretul tău”.

Știi că e toamnă când “locul tău secret” de poze se transformă într-un adevărat wallpaper. Deși, drumul spre Sălicea încântă ochii privitorului în orice anotimp.

Arhitectura vs natura. Ce preferi să pozezi mai mult și de ce?

Arhitectură vs natură sau arhitectură într-un strop de natură. Clujul este un oraș cu o istorie bogată, iar fotografia stradală mă ajută să descopăr acele clădiri în jurul cărora s-a clădit această capitală a Transilvaniei.

Care este clădirea ce reflectă cel mai frumos dinamica orașului?

Când o singură clădire creează un hub al tehnologiei și mii de angajați conectează Clujul cu întreaga lume, atunci putem vorbi de un oraș dinamic. Dinamica este dată de acei oameni care nu se mulțumesc cu ce a fost ieri și caută soluții pentru un mai bun mâine.

Mulțumim, Marius, pentru că ai acceptat invitația noastră și abia așteptăm să vedem unde ne mai plimbi cât de curând, pe profilul tău de Instagram!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!