Producători locali de mobilier din Cluj

Home $ Made in Cluj $ Producători locali de mobilier din Cluj

by | Sep 7, 2020 | Made in Cluj

Să îți mobilezi casa pare să fie o provocare în toată regula. Îți dorești ceva diferit, unic, care să îmbine utilul cu plăcutul și care să confere personalitate propriului tău cămin. În ziua de azi este mai ușor ca niciodată să te ocupi de finisarea unei locuințe. Pe lângă faptul că este o activitate relaxantă, care implică doze mari de creativitate, piața abundă în produse care se întrec în design și funcționalități. Întrucât știm cât de important este pentru tine să te bucuri de produse de calitate, meșteșugite cu dragoste și pasiune, ți-am pus la punct o listă care să te inspire. Așadar și prin urmare, iată 5 producători de mobilier din Cluj care îți pot da o mână de ajutor în procesul de redecorare.

OldRoot
Denumirea ne poartă cu gândul la origini, la o excursie în vremurile ce tocmai au trecut. Nu mai este un secret faptul că elementele clasice se integrează de minune în orice tip de design modern, minimalist, fiind obiecte care restabilesc echilibrul emoțional din cadrul locuinței. La OldRoot, lemnul ia viață și transmite mai departe poveștile generațiilor bunicilor noștri. De la elemente de decor la piese de mobilier pentru living sau dormitor, toate au la bază lemn de cea mai înaltă calitate. Întrucât este o afacere de familie în care dragostea pentru lemn s-a moștenit, toate produsele sunt realizate cu multă muncă și pasiune.

MOTH
Lemnul capătă noi valențe și în interiorul atelierului celor de la MOTH. În forma lui cât se poate de neșlefuită (sau cum s-ar spune astăzi, raw) lemnul se transformă în piese extraordinare de decor care instalează o atmosferă care invită la visare. Trunchiurile masive de nuc sau stejar se împletesc cu oțelul și formează mese solide la care poți lua prânzul sau să îți bei cafeaua alături de cei dragi. Fiind obiecte de mobilier atât de unice și de prețioase, acestea o să îți transforme radical atmosfera din locuință.

Zigman Mobilier
Deși să construiești o casă pare să fie cea mai grea parte, alegerea mobilierului poate să îți dea multe bătăi de cap. Opțiunile pe care le ai sunt nenumărate, iar inspirația stă la doar un click distanță. Specialiștii de la Zigman vin să îți mobileze întreaga casă cu elemente unice, potrivite pentru preferințele tale și care să îți accentueze gradul de confort și de siguranță. Pentru aceștia nimic nu pare să fie o provocare, întrucât prelucrarea lemnului este o pasiune, o formă de manifestare a artei în care se intersectează toate stilurile în materie de amenajare interioară.

Atelierele Forstyle
Un alt loc în care arta stă la baza întregii activități este la Atelierele Forstyle. Unde lemnul devine artă o echipă plină de experiență și de pasiune proiectează neîncetat obiecte de mobilier deosebite, menite să înfrumusețeze orice încăpere. Alături de aceștia lucrează cot la cot și o serie de designeri și arhitecți pricepuți care înțeleg nevoile clienților și le transformă în produse de cea mai înaltă calitate. Pe lângă mobilier, aceștia șlefuiesc cu mare atenție și uși sau ferestre desprinse din povești și care garantează siguranță și calitate pentru o perioadă îndelungată de timp.

Atelier 52
Nu în ultimul rând, cei de la Atelier 52 transformă visul tău în realitate. Sufrageria ta va arăta exact așa cum ți-ai imaginat-o grație profesionalismului de care aceștia dau dovadă. Totul a pornit cu 10 ani în urmă, pe o stradă la numărul 52, unde o familie s-a gândit să pună în valoare ce știu ei mai bine: să construiască mobilier. Cu timpul, interesul față de mobilierul la comandă a crescut, iar esteticul trebuie să completeze foarte bine funcționalitatea obiectelor. De la proiectare la producție și montaj, toate serviciile îți sunt asigurate de către cei mai pasionați oameni.

Să îți redecorezi locuința este o joacă. În ajutorul tău vin atelierele producătorilor locali din Cluj care te pun față în față cu produse unice, exact pe gustul tău și care îți răspund la toate nevoile. Funcționalitatea se îmbină cu elementele de design, iar specialiștii proiectează obiecte de mobilier de calitate, creative și care se integrează în orice tip de încăpere. Dacă vrei să schimbi atmosfera din sufragerie și nu știi cum, apelează cu încredere la obiectele construite cu multă dragoste și atenție de către producătorii din inima Ardealului #madeinCluj.

Ai în minte un producător local pe care nu l-am inclus în această listă? Scrie-ne și vom face update acestui articol.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!