Drinks Delivery în Cluj: Livrări cocktailuri acasă

Home $ Articole $ Drinks Delivery în Cluj: Livrări cocktailuri acasă

by | Jan 11, 2021 | Articole, Home Delivery

Chiar în momentul în care ne întrebam ce noutate surprinzătoare ar mai putea să apară pe piața de delivery din Cluj, am aflat că tot mai mulți prieteni își diversifică meniurile astfel încât să poată oferi și cocktailuri pe care tu să le comanzi acasă. Așa că, dacă te găsești în situația în care ți se face dor să ieși într-un bar sau ai vrea să-ți prepari un cocktail acasă dar… nu ai tot ce-ți trebuie pentru a-ți pregăti unul îndeajuns de delicios care să-ți amintească de cocktailul tău favorit băut la barul tău preferat din oraș, opțiuni există – și se află la un click distanță de tine. Partea de documentare am făcut-o noi pentru tine și te invităm să descoperi noutățile din meniurile celor menționați mai jos.

Sisters

Capul de listă cu care începem acest articol este reprezentat de Sisters, echipa care ne-a surprins cu oferta pe care ne-a pregătit-o în materie de cocktailuri… bottled și care a făcut astfel încât opțiunile să fie cât se poate de diverse. Doar așa s-au putut asigura că ne pun la dispoziție îndeajuns de multă varietate încât să mulțumească toate gusturile. Așa se face că Sisters au pregătit cocktailuri fie la 0,5L, fie la 1L care sună în felul următor: Be Honest, de exemplu, conține rom gold, bitter tonic, sirop de banane, fresh de lime și suc de ananas fie la prețul de 75RON (0,5L), fie la cel de 125RON (1L). O altă opțiune care ne-a atras nouă atenția este Friendly Martini care conține vodka infuzată cu scorțișoară, aperol, sirop homemade din bere arămie artizanală, fresh de lămâie și, în funcție de cantitatea pe care o alegi, te poți bucura de 4,5 porții la prețul de 55RON sau de 9 porții la prețul de 99RON. La fel de delicios sună și cocktailul numit The New Fashion care este preparat din scotch whiskey, bitter Angostura și sirop homemade de rooibos cu zahăr Demerara la prețul de 85RON / 4,5 porții sau de 145 RON / 1L. Oferta lor integrală poate fi explorată aici sau pe Tazz by eMAG – de unde poți și comanda straight away.

Mix

Echipa Mix ne-o spune din start: „Cel mai bine în lumea asta știm să facem mix-uri. De la vodkă la țuică, de la simple la complicate, de la clasice la… câștigătoare de competiții.” Iar acum, ne oferă și ocazia să ne convingem de acest lucru pe cont propriu, căci putem comanda direct acasă de la ei. Oferta lor include următoarele opțiuni: gin mix, vodka mix, tequila mix, țuică mix, cognac mix, rum mix, whiskey mix, winter goodies, virgins & juices mix și – ultima opțiune, dar nu cea din urmă – bottled goodies, așa cum ne-au obișnuit și Sisters cu acest concept. Pasionați de gin fiind, le-am analizat meniul online și n-a durat mult până ce am decis că gin mixul pe care-l vom comanda de la aceștia va fi Singapore Sling care conține gin, lichior de cireșe, suc de ananas, suc proaspăt de lime, Benedictine, Cointreau și Angostura bitters. Tip: ai opțiunea de a comanda varianta de 250ml care costă 15RON, respectiv varianta de 1000ml în valoare de 55RON. Indiferent care este cocktailul pentru care optezi din meniul acestora, poți alege între o cantitate mai mică și o cantitate mai mare, iar prețul comenzii tale va varia în funcție de acest aspect. Și de îndată ce te-ai decis, poți plasa comanda pe Zoniz (atât de pe Android, cât și de pe iOS).

District of Toast

Știi deja foarte bine că suntem mari fani District of Toast încă din primul moment în care-au apărut pe piață; puține preparate și băuturi au mai rămas în meniul lor pe care noi să nu le fi încercat – fără să îți fi și povestit despre ele. De curând, și-au diversificat oferta și-au inclus și cocktailuri în meniul lor. Despre acestea n-am apucat să-ți povestim până acum, dar profităm de ocazia aceasta. Meniul lor include cocktailuri consacrate precum Mimosa care conține suc de portocale îmbinat cu Prosecco (18RON / 150ml), Aperol Spritz care aduce împreună clasicul Aperol cu cantitatea potrivită de Prosecco și apa minerală (18 RON / 150ml), Campari soda făcut din Campari, apă minerală și castravete (18 RON / 150ml), Campari ginger ce include Campari, bere de ghimbir și castravete (18 RON / 150ml) și Bellini care mixează piureul de piersică cu Prosecco (18 RON / 150ml). Și ca de obicei, cei din echipa DOT s-a asigurat că fac cum fac, și tot reușesc să iasă din tipare și de această dată, așa că au creat cocktailul Ai de pălinca mea care combină țuica cu socul plus condimentele și berea de ghimbir (18 RON / 150ml). După cum spun ei, cocktailul din urmă merită încercat… măcar o dată pe zi. Îl poți comanda acum fie de pe Tazz by eMAG, fie de pe foodpanda.

Jaxx

Și Jaxx îți pune la dispoziție o gamă largă de cocktailuri pe care să le poți savura nu doar pe terasa lor, ci și în siguranța casei tale. Ce înțelegem prin “o gamă largă de cocktailuri”? Să exemplificăm. În meniul lor, găsești următoarele opțiuni de cocktailuri clasice: Gin Tonic preparat din Gin Beefeater, apă tonică și lamăie (19 RON / 200ml), Cuba Libre care conține Rom Havana 3, Pepsi Cola și lime (19 RON / 200ml), Mojito făcut din Rom Havana, lime, mentă, apă minerală și sirop de zahăr (19 RON / 200ml), Aperol Spritz preparat din lichior Aperol, Prosecco, apă minerală și portocală, Hugo ce conține lichior de soc, Prosecco, mentă și apă minerală (19 RON / 200ml) și chiar și Campari Tonic care îmbină lichiorul Campari cu apa tonică și cu portocala. Poți comanda online de pe Tazz by eMAG sau de pe foodpanda, iar echipa Jaxx promite ca de îndată ce le-ai consumat produsul vei rămâne cu un zâmbet larg pe față. Își asumă această promisiune față de fiecare dintre clienții lor.

Secret Garden

Prietenii de la Secret Garden ne-au anunțat încântați că “livrează și ei gin & tonic și alte cocktailuri,” așa că nu ne-am putut abține și ne-am și apucat să le explorăm oferta. Aceasta include băuturi după cum urmează: boxed gin & tonic, gin & tonic tasting menu, mixed drinks, RedBull mixers, hot drinks și chiar și vin / spumant. Dar principalele cocktailuri care ne-au atras atenția sunt: The Pink Unicorn (18RON) care conține Gordon’s Pink, apă tonică, grapefruit și afine, Her Favourites (69RON) – ofertă care aduce împreună cocktailurile The Pink Unicorn, The Secret Garden Special, Her Royal Highness și The Village Elder, Hugo (35RON / 0,5L) care îmbină Prosecco cu sirop de soc, apă minerală și mentă și, bineînțeles, Tropical Gin (19RON) ce conține o porție de gin, RedBull Tropical și portocală. Poți comanda prin mesaj privat pe canalele de social media ale Secret Garden Cluj după ce le consulți meniul, iar livrările vor fi efectuate de miercuri până sâmbătă, în intervalul orar 16:00 – 20:00. Poți chiar să optezi pentru o ofertă personalizată.

Planuri pentru un weekend de stat în casă? Îți aducem noi cocktailuri 🍹cu gust de vară!
CADOU: Primești un pahar asortat la orice băutură pe bază de Tanqueray Gin 🍸!

Posted by Secret Garden Cluj on Friday, December 11, 2020

După cum știm că se mișcă lucrurile pe piața de delivery din Cluj-Napoca, preconizăm c-o să apară și mai multe opțiuni cât de curând – și-o să fim pe fază că să ne updatăm lista de mai sus în timp real. Cel puțin, exact așa s-a întâmplat în cazul materialului referitor la meniurile speciale de sărbători: 5 variante s-au transformat în 10, 10 în 20, și așa mai departe. Dar până mai apar și alte alternative, te lăsăm cu opțiunile de mai sus și te-ntrebăm… care este primul cocktail pe care ți-l vei comanda într-una dintre zilele acestea? După cum spuneam mai sus, noi intenționăm să începem “degustarea” de cocktail-uri cu gin mixul Singapore Sling de la Mix – despre care încă regretăm că n-am aflat mai repede. Dacă am fi știut, sigur că ni l-am fi comandat de Revelion.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!