Cum funcționează promoțiile cu rotiri gratuite la cazino?

Home $ Diverse $ Cum funcționează promoțiile cu rotiri gratuite la cazino?

by | Jan 26, 2022 | Diverse

Tuturor ne place să obținem lucruri gratis – un produs în plus la cumpărăturile obișnuite sau o reducere semnificativă la o mașină. De fapt, numeroase studii de marketing au arătat faptul că nu doar românii, ci oamenii în general, vor cheltui mai mult dacă au iluzia că li se oferă ceva gratis – de exemplu dacă prețul listat este de 4.99 RON în loc de 5 RON.

Astfel, în acest context, este evident de ce și psihologia jucătorului la cazino este similară. Oricui îi place să fie răsplătit pentru un hobby pe care deja în practică. Din acest motiv, cele mai des întâlnite promoții la cazino sunt bonusurile fără depunere și rotirile gratuite.

Dacă ești novice în peisajul jocurilor de noroc, dar vrei să profiți de cea mai îndrăgită promoție, iată în ce constau ofertele cu rotiri gratuite fără depunere și cum le revendici:

Ce sunt rotirile gratuite la cazino?
Rotirile gratuite sunt runde extra oferite de cazino la un anumit joc de păcănele sau la mai multe jocuri de păcănele de la același dezvoltator. Practic, pentru un anumit număr de runde, vei juca pe banii cazinoului. Rotirile pot fi acordate la înregistrare, jucătorilor noi, sau pe parcurs, ca parte din alte tipuri de promoții (de exemplu rotiri extra de Crăciun sau de Anul Nou).

Rotiri gratuite la cazino – ghidul începătorului

De regulă, fiecare rotire gratuită va avea valoarea pariului minim la jocul respectiv – de exemplu 0.10 RON. Pe scurt, cel mai mare avantaj al rotirilor gratuite este că poți câștiga bani reali cu ele, iar dacă pierzi, practic nu pierzi nimic din investiția proprie. Numărul de rotiri gratuite acordate de un cazino variază – cel mai des se oferă între 50 și 100.

Din păcate, jucătorul nu poate alege la ce sloturi se pot folosi rotirile respective – jocurile eligibile vor fi selecționate de cazino și menționate în pagina ofertei sau în secțiunea de termeni și condiții. Însă, avem și vești bune – cazinourile mari din țara noastră care oferă rotiri gratuite la sloturi (Maxbet, Netbet, Superbet, MagicJackpot) de regulă au grijă să selecționeze sloturi populare care atrag un număr cât mai mare de jucători (de exemplu Sizzling Hot Deluxe, Burning Hot, Shining Crown sau Book of Ra Deluxe).

Care sunt limitele acestei promoții?
Cazinourile impun și câteva restricții în cazul promoțiilor cu rotiri gratuite – îți recomandăm să le citești mereu cu atenție accesând secțiunea de termeni și condiții. Se pot impune restricții în ceea ce privește câștigul maxim din rotiri (de exemplu, poți obține doar 100 RON), restricții de timp (unele promoții cu rotiri gratuite expiră repede – în 24-48 ore), dar și cerințe de rulaj (trebuie să rulezi o anumită sumă înainte de a putea retrage câștigurile în bani reali). De asemenea, în majoritatea cazurilor, rotirile gratuite nu pot fi cumulate cu alte promoții ale cazinoului – de exemplu, nu vor fi luate în considerare pentru a obține un anumit jackpot progresiv sau alte premii separate.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!